- Konu Sahibi strangellucky
yok yok kizlar yok bu yumurtalar bizimle ugrasmayi seviyorlar elime alicam sopayi kosacam arkalarindan Kötü Kazenama olmuyo :sm_confused:istee sabir sabir diye diye bittim resmen imdaaaattt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kızlar benimde derdim ayrı 6 yıl bekledim döllensin diye yumurtalar 2 düşük 1 doğumdan sonra şimdide eşim ceketini atsa üstüme hamile kalıyorum:
ayyy kızlar benimde derdim ayrı 6 yıl bekledim döllensin diye yumurtalar 2 düşük 1 doğumdan sonra şimdide eşim ceketini atsa üstüme hamile kalıyorum:
Demekki yumurta tavaya bir düştü tam düştü :))
Kızlar ben bu ay yumurtanın döllendiğini hissettim bakın nasıl bi his oldu,döllenme gününden 3-4 gün sonramıydı neydi sağ tarafıma iğne batar gibi oldu 2 kere felan.
Olablir mi ? dedim içimden.
Olmuş olmuş aynen öyle olmuş.
Hadi bakalım darısı başınıza...........
ya benim hep ayrıyo kasıklarım bazen tek taraf bazen çift ama olmuyo olmuyo olmuyooooo :mymeka:
Demekki yumurta tavaya bir düştü tam düştü :))
Kızlar ben bu ay yumurtanın döllendiğini hissettim bakın nasıl bi his oldu,döllenme gününden 3-4 gün sonramıydı neydi sağ tarafıma iğne batar gibi oldu 2 kere felan.
Olablir mi ? dedim içimden.
Olmuş olmuş aynen öyle olmuş.
Hadi bakalım darısı başınıza...........
canım sen hamişmisin:uhm:
haha bilmem valla duayamı çıksak hep beraber toplanıp yağmur duası gibi aman be ne hallere düştük heeee zaten kendimi tavuk gibi hissediyorum
Evet canım 9haftalık hamişim ben
Yumurtanın döllendiğini hissettiğim ay hamiş kaldım:):hooray: