- Konu Sahibi strangellucky
-
son adet 27 eylüdü...ama ben 25 günde bir adet oluyorum hatta bazen daha kısa periyotlarla.bu yüzden yumurtlamam erken oluyor.şüphe içindeyim bekliyorum....sencererden bu gebelik belirtisi de olabilir canım son adet tarihin ne zaman dı
Yumurtanın döllendiği anlaşılır mı ki?....................................................
paylaşım için teşekkürler...Yumurtanın döllendiğini doktora gitmeden veya adet gecikmesi olup da test yaptırmadan anlamak imkansız ama ne zaman yumurtladığınızı kesin olarak tespit edebilmeniz mümkün. Öncelikle grip, regl ve gibi bi durumunuz yokken yani sağlıklıyken vücut sıcaklığınızı derece ile ölçüp normal sıcaklığınızı öğreniyosunuz. Genelde 36,5 derecedir ama bazılarında 36 bazılarında 37 olabiliyo. Sonra adet döneminiz boyunca hergün ateşinizi ölçmeye devam ediyosunuz. Vücut sıcaklığınızda hasta olmadığınız halde bi artış varsa (1-1,5 derece kadar fark edebiliyor) o gün yumurtlamışsınız demektir. E zaten o ve sonraki 2 günde de eşinizle birlikte olduysanız çoook büyük olasılıkla yumurtanız döllenmiştir.a.s
bakalım, kısmet tabii zaten bu ay olmazsa vazgeçmeyi düşünüyorum.eğer ikinci olmuyorsa vardır bir sebebi şansımı fazla zorlamıyacağım..tek çocuk yeter..:)canım inşallah hamilesindir de buradan mutlu haberini duyarız
Benim bu günlerde en merak ettiğim şeylerden biridee bu başlıkkk....yumurtlama testlerinden kullandık pozitif çıktığı gün elimizden geleni yaptık...ertesi gün benden kahverengimsi leke geldi...sonraki günde geldi...sonra 2 gün kasıklarım ağrıdı...kendimi kandırmak istemiyorummm ve lekeleri yumurtlama göstergesi sayıyorum...ama inşallah daha fazlasıdırr...düşünmedende edemiyorum...acaba oldumu diye...keşkeee öğrenmek için bu kadar beklemek zorunda olmasaydıkk:))
Yaaa arkadaşlar benm bu konularla ilgili hiç bir bilgim yokk 4 aydırda deniyoruz hamile kalamadım çok üzülüyorummm(( şuan idrar yollarımdada iltahap var fitil kullanıyorummm bu ayda kalamazsam daha çok üzülücem ...
ben daha 2 aylık evliyim bu ıkıncı adetım ve çok üzüldüm olmadı diye, yaşımda 33 kara kara düşünuyorum, ağlasam diyorum bazen ama kıme ne dıycen ağlarken((
ya adetımde de sorun olmuyordu ama korkuyorummmm
ben daha 2 aylık evliyim bu ıkıncı adetım ve çok üzüldüm olmadı diye, yaşımda 33 kara kara düşünuyorum, ağlasam diyorum bazen ama kıme ne dıycen ağlarken((
ya adetımde de sorun olmuyordu ama korkuyorummmm
allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın...
kızlar galıba ben hamıleyım test yaptım, ıkı çizgi var ama biri silik adetım de 4 gun gecıktı, inşallah bu sefer tutturmuşuzdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?