- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Canım doktora git ve ovulasyon testi kullandığını ama hep silik çıktığını hiç koyulaşmadığını söyle o ona göre yöntem bulurArkadaşlar obu takibi yapmaya başladım. Testlerim koyulaşıyordu şimdi pik yapmadan silikleşiyor sanırım. Şeffaf akıntım çok. Adet olamadığım için duphaston kullanmıştım 5 gün, bırakınca testlerim koyulaştı. Şeytan diyor birkaç gün daha kullan pik gör çatlar yumurtan ama korkuyorum da kafama göre iş yapmaya. Doktor da adet oluktan sonra geldi. İnsitol içeren folik asitim var ramazan başladığından beri içemiyorum onu mu içsembilenler yardımcı olabilir miiiii lütfen
Yukarıdan aşağı. Her gün bir tane yaptım en alttaki bugün. Bir de Acaba doktora gitsem iğne verebilir mi çatlasın diye
Bende bu testten kullandım memnunmusunuz acaba testten bekledikce koyulasiyor mu sizin testinizArkadaşlar obu takibi yapmaya başladım. Testlerim koyulaşıyordu şimdi pik yapmadan silikleşiyor sanırım. Şeffaf akıntım çok. Adet olamadığım için duphaston kullanmıştım 5 gün, bırakınca testlerim koyulaştı. Şeytan diyor birkaç gün daha kullan pik gör çatlar yumurtan ama korkuyorum da kafama göre iş yapmaya. Doktor da adet oluktan sonra geldi. İnsitol içeren folik asitim var ramazan başladığından beri içemiyorum onu mu içsembilenler yardımcı olabilir miiiii lütfen
Yukarıdan aşağı. Her gün bir tane yaptım en alttaki bugün. Bir de Acaba doktora gitsem iğne verebilir mi çatlasın diye
Evet 2. Çizgi bekledikçe koyulaşıyorBende bu testten kullandım memnunmusunuz acaba testten bekledikce koyulasiyor mu sizin testiniz
Doktordan randevu bulana kadar birsürü şey değişir gibi geliyorCanım doktora git ve ovulasyon testi kullandığını ama hep silik çıktığını hiç koyulaşmadığını söyle o ona göre yöntem bulur
Öyle de bende pcos var yumurtam çatlamayabiliyor. Çatlamazsa hergün yapsan yine olmaz ki. Maşallah bebiş kaç haftalıkkRandevu alamıyorsan erkenden hastaneye git yan da affedersin ama eşinin tepesinden inme ben aralıkta doğum kontrolü bıraktım martta gebe kaldım ovulasyon falanda takip etmedim çünkü hergün birlikte oluyorduk
Son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük canım doktora sen söyledin mi zaten o çatlamadığı için sana iğne ilaç verirÖyle de bende pcos var yumurtam çatlamayabiliyor. Çatlamazsa hergün yapsan yine olmaz ki. Maşallah bebiş kaç haftalıkk
İşte adet ol gel takip yapalım dedi, adet olmadan yumurta çıktı ortaya adet de olmadım 10 gün geçti. Şimdi de randevu bulamıyorum. Bir de çalışıyorum. En erken ne zaman müsait olurum bakalmSon adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük canım doktora sen söyledin mi zaten o çatlamadığı için sana iğne ilaç verir
kuzum bunun için kesinlikle doktor takibi lazım...yumurtan büyüyor mu ne kadar büyüyor bunlar cok önemli.... bir de 16 mm altına yumurta çatlatma iğnesi verilmiyor.Öyle de bende pcos var yumurtam çatlamayabiliyor. Çatlamazsa hergün yapsan yine olmaz ki. Maşallah bebiş kaç haftalıkk
Yarın gideceğim bakalım buldum bi randevu işten izin aldım. Peki hormon testi yapmadan iğne verirlermi gerekirsekuzum bunun için kesinlikle doktor takibi lazım...yumurtan büyüyor mu ne kadar büyüyor bunlar cok önemli.... bir de 16 mm altına yumurta çatlatma iğnesi verilmiyor.
bu iğne için hormon testi istemiyorlar ama gebeliğin neden olmadığını araştırmak için isteyebilirler o da zaten adetin 3. ya da 4. günü sabah erkenden veriliyor.Yarın gideceğim bakalım buldum bi randevu işten izin aldım. Peki hormon testi yapmadan iğne verirlermi gerekirse
İşte pcos var ama ek isteyebilirler tabi. Bakalım ne diyecek yarın doktorbu iğne için hormon testi istemiyorlar ama gebeliğin neden olmadığını araştırmak için isteyebilirler o da zaten adetin 3. ya da 4. günü sabah erkenden veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?