yumurtamadan önceki ilişki tutarmı

brckrcr88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
88
20
8
31
herkese merhaba yaklaşık 1 aydır doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıyorum dün yunurtamın çatladığını ve hemen değerlendirmemizi söyledi doktor fakat bu mümkün değildi çünkü bütün bir ömrün bütün aksilikleri sanki bilerek ogüne toplanmıştı ve değerlendiremedik. Ama yumurta çatlamadan 2 gün önce birlikteliğimiz oldu. ve ben ilişkiden 2 gün sonra öğrendim çatladığını şimdi bu durumda hamile kalmak için ihtimalim varmı? yoksa önümüzdeki ayamı kaldı yumurtanın öatladığı gün değilde iki gün öncesinde birlikte olmuştuk çünkü

ihtimal var canım spermler içinde 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor
ve eger gebeysen kız olma ihtimali yüksek
gönlünce olsun

Adetine 1 2 gun kala hamile kalan tanidigim var
Olmaz diye korunmamis
Nasip yani siz son ana kadar devam edin
Tutmusta olabilir tutmamista

Kalma ihtimalin yuksek.
Bir yazi okumustum yumurtlamadan 2 gun once %20
1 gun once %26
Yumurtlama gunu %15 hamile kalma ihtimali oldugu yaziyordu.

herkese yorumlarınız için teşekkür ederim umut oldunuz inşallah tutmuştur allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Tutmus olabilir cunku rahim yapisi asidik degerler falan spermlerin bi kac gun yasamasina uygun.

Ancak hamile kalmak icin bu kadar kasma olur mu? Stres herseyi etkiliyo cunku. Bende adet takvimimden takip etmeye calisirdim. Duzensiz adet goruyodum ortalama tarihlerim belliydi. 2 gunde 1 iliski 1 sene hic olmadi. Her adet donemi stresten gecikir ama ben hemen test yaptirirdim. Hep acaba oldu mu diye dusunmekten olmadi.

Tamam ya erteleyelim cocuk planlarimizi dedigim ay hamile kaldim. Adetim gecikti test istemedim ben. O ay hamileydim iste :)

allah analı babalıklı sağlıklı huzurlu büyütsün inşallah bizde 9 aydır deniyoduk hiç korunmadık her ay iki üç gün attı adetim en son 15 gün olmadım kan vermek için doktora gittim hamilelik çıkmayınca takibe başladık 30 günde bir adet oluyodum 20. gün doktora gittim ultrasonda tumurtslıklarım büyümemişti iki gün sonra gittim yine aynı tam 28. günde yumurtslıklarım büyüdü ve pazartesi günü çatlamış dedi düşün yani nerdeyse adet olucam ben daha yeni yumurtluyorum

hatta doktor böyle devam ederse tüp bebek yapıcaz falan dedi iyice moralim bozuldu ama allaha şükür yumurtalıklarımda bi sıkıntı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…