- 14 Ağustos 2024
- 287
- 40
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
3 gündür ovulasyon pik ve çatlama olmadı günde 3 tane havuç yiyorum geçen ayda 5. Gün çatladı ve gebelik olmadı 

neden geç çatlıyor acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay çatlama oldu ama gebelik olmadıAdetin 21.günü bi progesteron baktırın bakalım gerçekten çatlamıyor mu belli olur
Bende ovülasyon testlerinde çatlama görüyorum pik oluyo öbür gün silikleşiyor ama progesteron baktırdım sonraki aylarda iki ay üst üste yumurtam çatlamamış çıktı.Geçen ay çatlama oldu ama gebelik olmadı
Adetin 21.günü bi progesteron baktırın bakalım gerçekten çatlamıyor mu belli olurac
Bu ay çok umutluydum takviye vsBende ovülasyon testlerinde çatlama görüyorum pik oluyo öbür gün silikleşiyor ama progesteron baktırdım sonraki aylarda iki ay üst üste yumurtam çatlamamış çıktı.
Belki sizin de bu ay için böyledir içerde nplıyo bilmiyoruz
Canım çörek otu yağı iç havuç yeme aç karnına sabah akşam çok güzel yumurta çatlatiyor büyütüp3 gündür ovulasyon pik ve çatlama olmadı günde 3 tane havuç yiyorum geçen ayda 5. Gün çatladı ve gebelik olmadıneden geç çatlıyor acaba
Bu ay bide jel denedim 3 gün çörek otuda diğer ay kullandımCanım çörek otu yağı iç havuç yeme aç karnına sabah akşam çok güzel yumurta çatlatiyor büyütüp
Hayırlısı olsun canım yumurta catladiktan sonra 14.gun sonra adet oluyorum ben ya ama gel gör tutturmak önemliBu ay bide jel denedim 3 gün çörek otuda diğer ay kullandım
Aynen öyle canım tutunması içinde ne gerekiyorsa tüketmeye çalıştım tabi Rabbim ne derse o hayırlısıyla olur inşAllahHayırlısı olsun canım yumurta catladiktan sonra 14.gun sonra adet oluyorum ben ya ama gel gör tutturmak önemli
Hayırlısı olsun canım yumurta catladiktan sonra 14.gun sonra adet oluyorum ben ya ama gel gör tutturmak önemli
Eki Görüntüle 3576282 En alttaki bugünün acaba çatlamış mı![]()
Merhaba bende pcos var etkili olur mu ve hangi marka onerirsinizCanım çörek otu yağı iç havuç yeme aç karnına sabah akşam çok güzel yumurta çatlatiyor büyütüp
merhaba regle ne kadar var? gebelik oalbilir mi gebe ikende hep pik cıkarmıs
25 inde olmam lazımmerhaba regle ne kadar var? gebelik oalbilir mi gebe ikende hep pik cıkarmıs
Bugün biraz silikleşmiş gibi ama bilemedim25 inde olmam lazım
Aktardan alin canım farketmez taze olsunda çeken yer varsa tabiki etki eder ben ilk gebeliğim de kullandım.Merhaba bende pcos var etkili olur mu ve hangi marka onerirsiniz
Tamam canım çok teşekkür ederimAktardan alin canım farketmez taze olsunda çeken yer varsa tabiki etki eder ben ilk gebeliğim de kullandım.
Test yaptinizmi sanki var eğer yumurtlama gününu degerlendirdiyseniz
Ama daha çok erken 5 gün oldu yumurtlamaya ve adetim gecikirse inş yapacağımTest yaptinizmi sanki var eğer yumurtlama gününu degerlendirdiyseniz
Hayırlısı olsun canımAma daha çok erken 5 gün oldu yumurtlamaya ve adetim gecikirse inş yapacağım![]()