yumurtam catlamismidir??

glsmc

Hayat dardır,doğru ama umutta geniş.
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
248
52
73
sol tarafimda iki yumurtam buyumustu buyugu 15,5 mm di. iki gun sonra gelmemi istedi doktorum catlatma ignesi icin gittigimde yumurtamdan eser yoktu catlamis buyuk ihtimal kaliteli bi yumurtan vardi dedi ama bazi yorumlar okudum yumurta sönmesi diye .boyle bisey varmi arkadaslar cevap bekliyorum lutfen.

sol tarafimda iki yumurtam buyumustu buyugu 15,5 mm di. iki gun sonra gelmemi istedi doktorum catlatma ignesi icin gittigimde yumurtamdan eser yoktu catlamis buyuk ihtimal kaliteli bi yumurtan vardi dedi ama bazi yorumlar okudum yumurta sönmesi diye .boyle bisey varmi arkadaslar cevap bekliyorum lutfen.

İkisi de olabilir. Yumurtanin buyumesi durup kaybolmus da olabilir, catlamis da olabilir. Normalde catlayinca ultrasonda catladigi gorunuyor. Uzerinden cok zaman gecmedigi icin Sizinki de gorunmesi lazimdi. Ama ben dr a sormustum. Bir yumurtam vardi catlamamisti. Belki gormedigimiz baska bir yumurta catlamistir, bazen olabiliyor dedi. O nedenle sizinki de oyle olabilir, yumurta sonmus de olabilir. Benim genelde klomenle iki yumurta goruluyor once, sonra bir taraf buyuyor, bir taraf sonuyor.

ben ilac tedavisi gormuyorum bilmiyorum kafam karisti catlamistir dedi iste. hayirlisi

çatlarken bişey hissettiniz mi?benimde aşağı yukarı sizin boyutlarda solda 2 yumurtam vardı çarşamba baktığımızda hala duruyorlardı o akşam kasıklarımda çok ağrım oldu perşembe iğne vuruncaktım iğne vurunmadan kendiliğinden çatladılar mı diye korktum doktora da gidemedim tatil olduğu için cuma birlikte olduk eğer çarşambadan çatladılarsa boşa gittiler :(

ben solda buyuduklerini hissetmistim zaten iki taneydi gittigimde daha ultrasonda gormeden solda buyuduler dedim guldu doktorum evet dedi 1 mayis tatil.oldugu icin oburgune kaldm gitttigimdede catlamis dede iki gun iliskiye gir diger gunlerde gun asiri devam et dedi .rabbim yardimcimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim her ay 13,gunde acayip agrim oluyor 3 gun suruyor ve akinti ordan anliyorum catladigini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X