Yumurtam Çatlamış mı? Lütfen Bakar mısınız??

Numi Nata

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
492
191
29
Merhaba kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim malesef ovülasyon testini pek yorumlayamıyorum.
Dün test yaptım T çizgisi de C kadar koyuydu ve dünü değerlendirdim. Bugün tekrar test yaptım sizce silikleşmiş mi? Yoksa daha çatlama olmamış mı lütfen bakar mısınız..
Üstteki test düne altta ki ise bugüne ait

Eklentiler

• IMG_20231111_151928.jpg
    IMG_20231111_151928.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim malesef ovülasyon testini pek yorumlayamıyorum.
Dün test yaptım T çizgisi de C kadar koyuydu ve dünü değerlendirdim. Bugün tekrar test yaptım sizce silikleşmiş mi? Yoksa daha çatlama olmamış mı lütfen bakar mısınız..
Evet yumurtlama zamanin devm et testine siliklestikten Bi kaç gün daha birlikte olun

Çatladıği zaman siliklesmis oluyor ben öyle göremiyorum yumurtanın çatlaması için havuç tüketebilirsiniz günde bı iki tane yiyebilirsiniz bence en güvenilir ovulasyon testi birgebeningunlugu birgebeningunlugu Instagram sitesinde satılanlar onları kullanmanızı tavsiye ederim çok hassas bı test yrn yine test yapın daha silik çıkması lazım T çizgisinin ilk yaptığın teste göre o şekilde anlayabilirsin

X