Pko başka birşey. Benim durumlar karışık canım kanser hastasiyim. Doktorum bu ay gebe kalabilirsin dedi. Bende stress yapıyorum biraz.Kürtaj etkiler mi bilmiyorum ama böylr görünenler hep pko oluyo.
Allah isteyen herkese versin. Doktor çok önemli bence. Ben kronik myeloid lösemi hastasiyim ve gebe kaldigimda hiç bir doktor aa sen nasıl doğum yaparsın başka bir doktor tavsiye etti.4. Doktora gittiğimde kaybetmiştim bile. En son bi doktora gittim sende dogurmayiver dedi.Amiin inşallah. Oyle düşünme kendini suclama hersey olacağına variyor. Daha önce elde etmissen yine olur. Bende bu ay doktor takip yapcak yumurtaya bir yil olacak hic gebelik elde edemedik
7 dakika felan beklettim. 35 gün de 1 adet olurum. 6 7 gün sürerNe kadar bekletip resim çektin canım sanki tam oturmamış testler. 9un testi beklese koyulasacak gibi sanki. Bir de adet dongun kaç gun
Ben de çok bilgili değilim ama testler kırmızı bulanık olunca garip geldi ondan sordum. Yapmaya devam edin en iyisi döngü 35 ise aşağı yukarı pik yapması için daha zaman var gibi7 dakika felan beklettim. 35 gün de 1 adet olurum. 6 7 gün sürer
Evet öyle görunuyor bende bunlardan çok denedim fakat tutmadı benm sonra saldım artık ugraşamadım önem vermedim mayısda hamile oldugumu ogrendim aslında gün takibi yap hesapla hangi gün adetin bitiyorsa 1/2 gun sınra gerekirse hergün birlikte olun insallah bebişiniz olurKızlar adetim ayın 1.de bitmişti. En alttaki 7 ağustos 8 9 ve en üstteki 10 agustos
Çok geçmiş olsun inşallah mucizeniz sizinledir. Ben ovulasyon işiyle gözlemdlediğim kadarıyla yorum yaptım tabi ki. Ah şu stres zaten yok olasıca.Pko başka birşey. Benim durumlar karışık canım kanser hastasiyim. Doktorum bu ay gebe kalabilirsin dedi. Bende stress yapıyorum biraz.
Adetim bittiğinden beri 2 de 1 yapıyoruz. Bir an evvel hamile kalmam gerekiyo. Kanser ilaclarimin dozajini hamilelige gore ayarladik. Hastaligim ilerlemeden dogurmam gerekiyo. Bu ay normal deneyelim dedik. Yoksa aşılama tüp bebek deneyeceğiz.Evet öyle görunuyor bende bunlardan çok denedim fakat tutmadı benm sonra saldım artık ugraşamadım önem vermedim mayısda hamile oldugumu ogrendim aslında gün takibi yap hesapla hangi gün adetin bitiyorsa 1/2 gun sınra gerekirse hergün birlikte olun insallah bebişiniz olur
50 li test almıştım. 2 gebelik yaşadım. Bu son 6 testi de kullanayim dedim. Bakalim ne olacak:)Ben de çok bilgili değilim ama testler kırmızı bulanık olunca garip geldi ondan sordum. Yapmaya devam edin en iyisi döngü 35 ise aşağı yukarı pik yapması için daha zaman var gibi
Kaç gün var ortalama yumurtlamana ?Amiin inşallah. Oyle düşünme kendini suclama hersey olacağına variyor. Daha önce elde etmissen yine olur. Bende bu ay doktor takip yapcak yumurtaya bir yil olacak hic gebelik elde edemedik
Çok geçmiş olsun allah şifa versin birde birlikte olduktan sonra eşin hemen cıkarmasın oda cok etkiliyor bi iki dakika bekletsin genelde uyuyacagınız zaman yapın ki kalkma uzan soluna veya sagına dön uyu aile hekimle konumamizin bi kısmı bu oda etkiliyorAdetim bittiğinden beri 2 de 1 yapıyoruz. Bir an evvel hamile kalmam gerekiyo. Kanser ilaclarimin dozajini hamilelige gore ayarladik. Hastaligim ilerlemeden dogurmam gerekiyo. Bu ay normal deneyelim dedik. Yoksa aşılama tüp bebek deneyeceğiz.
Turkiyedeki doktorlari anlamiyorum cok kabalar cokAllah isteyen herkese versin. Doktor çok önemli bence. Ben kronik myeloid lösemi hastasiyim ve gebe kaldigimda hiç bir doktor aa sen nasıl doğum yaparsın başka bir doktor tavsiye etti.4. Doktora gittiğimde kaybetmiştim bile. En son bi doktora gittim sende dogurmayiver dedi.
Adetim biteli 3 gun oldu 14 de randvum var gecen ay da rahim filmi cektim bakcak doktor isteKaç gün var ortalama yumurtlamana ?
Doktor ile takip yap biraz belki rahatlarsın genel olarak
Hadi hayırlısı olsun kuzumAdetim biteli 3 gun oldu 14 de randvum var gecen ay da rahim filmi cektim bakcak doktor iste
İnşallah canmHadi hayırlısı olsun kuzum
Güzek Haberler ver bize
Allah güzel sonuçlarla gelmeni nasip etsin. Bize de haber ver. Hepinize dua edicem.Adetim biteli 3 gun oldu 14 de randvum var gecen ay da rahim filmi cektim bakcak doktor iste
Allah razi olsunAllah güzel sonuçlarla gelmeni nasip etsin. Bize de haber ver. Hepinize dua edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?