Gebeliğe Hazırlık Yumurtam catlamis mi kizlar yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elife a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
779
507
53
33
Kızlar adetim ayın 1.de bitmişti. En alttaki 7 ağustos 8 9 ve en üstteki 10 agustos

Eklentiler

• IMG_20200810_125500.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 84
Pko var belli ki bu testler kafa karıştırır bence bunlarla uğraşmayın.

Testler bozuk olabilir bu kaset tipi testler yaniltici arkadaslar hakli. Ve yumurtlama yok henuz.

Yakın çatlaması cnm değerlendrmeye bak bide kendini dinle çatladgı zaman hafif agrın olur

Ne kadar bekletip resim çektin canım sanki tam oturmamış testler. 9un testi beklese koyulasacak gibi sanki. Bir de adet dongun kaç gun

Testleri dogru zamanda yapın. Saat 12 de birakin su ve sıvı seyleri icmeyi Saat 2 de testi yapin.

Rabbim cennetine almis onu Iyi bir marka almak lazm test secimi çok önemli
Evet kuzum
Allah diğer tarafta benimle karşılaştırsın
Kendimi hiç affedemedim hep kendimi suçladım. Hala daha suçluyorum. Belki de hen ona bakamadım diye...
Evet testler çok önemli ama ben bu ay test yapamayacağım
test beni çok stresse soktu.
Çok beklenti içine girdim. Çok gerldim.
Bu ay doktora gidicem yarın.
Bugün afet oldum. Hormon testler vericem
Ve bu ay yumurlamayı doktorlar yapmak istiyorum.
Allah dualarımızı görsün ve kabul etsin

T çizgisini c kadar koyu görmem gerek dimi?
Evet C kadar koyu olacak hatta C 'den biraz daha koyu olacak. Yani pik yapacak. Sonrasında testte açılma başladığı zaman çatlama başlamış oluyor

Evet C kadar koyu olacak hatta C 'den biraz daha koyu olacak. Yani pik yapacak. Sonrasında testte açılma başladığı zaman çatlama başlamış oluyor
Merhaba fikrinizi almak istedimm peki bu iki test arasında çatlama var mı.

Eklentiler

• IMG_20200729_103455.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 55
Amiin inşallah. Oyle düşünme kendini suclama hersey olacağına variyor. Daha önce elde etmissen yine olur. Bende bu ay doktor takip yapcak yumurtaya bir yil olacak hic gebelik elde edemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…