yumurtalk tembelligi..

canım hormoların ne cktı acaba sadee yumurta tembelliği mi dedi dr bende pco yum yumurtlama bpzuklugu demişti dr ve aıklama yapmamştı ondan soruyorum

benim hormonlar normal çıktı canım rahim filmi istedi ama tereddüt ettim korktum başka bir doktora gittim oda iğne verdi karnımdan her gün yapıcam cumartesi gnü kotrole gidicem terkar bakalım durum ne olacak

Canim naptin hamile kaldın mi ?? Tedavin sonuç verdi mi

maalesef canım ondan sonra başka doktora gittim puregon+çatlatma iğnesi verdi onları kullandım ayın 18 inde adet günümdü ama on iki gün önce oldum fakat adet gibi deil sadece peçeteye pembemsi pişe geliyor vcden sonra 4 gündür devam ediyor ve de acayip sancım var apıcamı bilmiyorum acaba yerleşme kanaması mı diyorum ama aklım çok karışlık

Mrb.lar forumda msjnızı gördüm bende 2 yıl olucak evliyim toplasan on defadir dr.a gittim vajinal ulturasonla bakip hicbi sikintin yok dediler adetlerimde duzenlidir bu arada
Son bi ay once de bu defa gebelik tedavisi icin gittim yumurtalarin biraz tembel gibi deyip test istedi hormon kan vs. sonuclar normal dedi yani bi skintin yok dedi
Tabi sonrasinda serophene ve ovitrelle oldum
14.gün hastalandim ve bu ay tekrar gitmeyi dusunuyorum
Merak ettigim o kadar dr.a gttim hepside özel hastane hicbiri yumurta tembelligi demedi size dr. ne gibi aciklama yapti acaba adetleriniz duzenli mi

sonunda düşük yapmışım bende kanamalarım ondanmış ( benim ilk gittiğim doktor tembellik var dedi ayrıca benim düzensizliğim çoktu 15 gün 1 ay geciktiği olurdu sonra 5 doktor deiştirdim hepside aynı şeyi söyledi en son gittiğimde uygulanan tedavi ile kimyasal gebelik geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…