Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlaçlı meme mr çekildim bugun tabi sonuclar cıkmadı ama e nabızda görüntüler var anlamıyorum ama korkuyorum ve mersk,ediyorum böyle bazı yerlerde siyah bişi var bazı yerde parlak beyaz alan vs bilgisi olaan
Sizede geçmiş olsun inşallah benimde kötü çıkmaz 2 haftadır hiçbişeye hevesim kalmadı çok korkuyorum kalbim küt küt atıyo hep elim ayağı titriyo çoğu zama5 aydı
5 aydır bunla uğraşan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum bende bi acıyla fark ettim sürekli antibiyotik verip gönderdiler ama daha sonra meme doktoru buldum brıads 4 denildi granülamatöz mastit de olabşlir dedi biyopsi yapıldım 5 cm lik bi alandı biyopsi temiz geldi ilaçlı me girdim ödem görüldü ama memeye baya yayılmış bi kaç odakda apseler dedi dışarıda kızarıklıkta var ameliyat olayım dedim biyopsi temiz geldi ama alan çok yayıldığı için doktor ilaç kullan korkma kötü huylu değil dedi ameliyat etmiyorlar koltuk altınızda lenf var mı
Merhabalar, haftaya meme mrı çekeceğim, bana adet bittikten sonraki hafta gelmemi söylediler ve bu tarihi verdiler fakat adetim gecikti ve hala regl olmadım, adetliyken yada adet olmadan mr çektirsem sıkıntı olur mu,