• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRADS 3 MEME ULTRASONU ÇOK KORKUYORUM YARDIM

İlaçlı meme mr çekildim bugun tabi sonuclar cıkmadı ama e nabızda görüntüler var anlamıyorum ama korkuyorum ve mersk,ediyorum böyle bazı yerlerde siyah bişi var bazı yerde parlak beyaz alan vs bilgisi olaan 😔

5 aydır bunla uğraşan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum bende bi acıyla fark ettim sürekli antibiyotik verip gönderdiler ama daha sonra meme doktoru buldum brıads 4 denildi granülamatöz mastit de olabşlir dedi biyopsi yapıldım 5 cm lik bi alandı biyopsi temiz geldi ilaçlı me girdim ödem görüldü ama memeye baya yayılmış bi kaç odakda apseler dedi dışarıda kızarıklıkta var ameliyat olayım dedim biyopsi temiz geldi ama alan çok yayıldığı için doktor ilaç kullan korkma kötü huylu değil dedi ameliyat etmiyorlar koltuk altınızda lenf var mı

Merhabalar, haftaya meme mrı çekeceğim, bana adet bittikten sonraki hafta gelmemi söylediler ve bu tarihi verdiler fakat adetim gecikti ve hala regl olmadım, adetliyken yada adet olmadan mr çektirsem sıkıntı olur mu,

Back