• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıkta kist ve TSH yüksekliği acil!

N0ra

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
72
7
18
Kocaeli
Merhaba kızlar, ben 1 senedir regl düzesizliği yaşıyorum :'( nasıl bir nimetmiş regl olmak anladım. Ve üstünde durmadım ailem ve çevremdekilerin o kadar Kadın doğum doktoruna git git ikazlarına rağmen yazıklar olsun bana! Neyime gitmedim bilmiyorum. Neyse kendi sivri zekamla Glukofen kullandım 7 gün bıraktım 3 gündür nasıl bir yumurtalık ve kasıklarımda ağrı , sancı. Korktum açıkçası kistten şüphelendim ama dedim ya durmadım üstünde evlenince nasıl olsa çocuk istediğimde giderim tedavi olurum dedim toz pembe ya güya herşey bana :)
Dün gece 2:20lerde gaz sancısı gibi bir vurdu. Ağlıcaktım artık zaten ağrım başladığında korkudan aldım randevu.. Bugüneydi neyse korka korka gittim. Ve 4 aydır adet görmüyorum. Son bi kaç gündür artık göğüs ucum acımaya başladı nasıl bir düzensizlik oluştu anlatamam. Bugün neyse ultrasona girdim evet yumurtalıklarında kist var dedi. Kan tahlili filan derken TSH 8.62 çıktı. Bağlantılı mı bunlar bilmiyorum ve ani kilo alımı başladı. Doktor tarlusal verdi kullanıcam. Adet görünce gel dedi ekstrada endokroniğe gidicem. Benim gibi olanlar var mı ????
Tedavilerle regl'im eski haline döner mi :( ?? Çok stres yapıyorum. İleride çocuğum olmaz diye. Glukofenide bıraktım. Ayrıca tshlar için tedavi görünce kilo veriliyor mu ?? Uzun oldu hakkınızı helal edin ama içim içimi yiyo gerçekten ablalarım kardeşlerim varsa bildiğiniz yazın gerçekten sıkıntıdayım. Allah sizden razı olsun şimdiden.... :/

Allahım yok mu bir fikir verecek :(
Yardımınıza sahiden çok ihtiyaç duyuyorum.... ?? Lütfen

Back