• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıkların çalışmıyor gibi çıkmış?

Yok canım 1 haftalık adetim gecikti.
Şuan söktürücü kullanıyorum. Onun etkisi değildir ondan önce de vardı.
Ben de anlamadım nedenini.
Gecikmeden olabilir mi?

canım söktürücüden olabilir benimde bazen akıntım cok olyo bu ay mesela hiç olmadı.benimde degişiyor inan bende anlamadım:26:

olabilir kuzum gec yumurtlaya bilirisn bu ay bi böle gecsin bence adet olunca kan degrlerinden anlasılır kuzum bu kez düzenli yumurtlamanı takip eder canım

Karından takip edecekse sıkıntı yok canım :1:
O değil de devlet hastanesine gidiyorum hiç zannetmiyorum takibe falan alacağını.
Bir iki yorum yapar. Bir de ilaç yazar gönderir gibime geliyor.

Karından takip edecekse sıkıntı yok canım :1:
O değil de devlet hastanesine gidiyorum hiç zannetmiyorum takibe falan alacağını.
Bir iki yorum yapar. Bir de ilaç yazar gönderir gibime geliyor.

devlettede bakarlar kuzum ben hiç devlette baktırmadım ama bakarlar bece takip yaparlar.hepsi öyle yapıyo inan özelide öyle 2 ilaç verip yolluyolar:25:karından baktırırsın canım benim:29:

devlettede bakarlar kuzum ben hiç devlette baktırmadım ama bakarlar bece takip yaparlar.hepsi öyle yapıyo inan özelide öyle 2 ilaç verip yolluyolar:25:karından baktırırsın canım benim:29:

Tatlım özelde yine de daha iyi ilgileniyorlar en azından güler yüzlüler.
Ne bileyim devlettekiler çok suratsız çok baştan savma iş yapıyorlar.
Gören de zorla o işi yaptırıyoruz sanacak.

Tatlım ben zaten doğumu nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
Asla alttan muayene olamam. Arkama bakmadan kaçıyorum duyunca.

Tatlım özelde yine de daha iyi ilgileniyorlar en azından güler yüzlüler.
Ne bileyim devlettekiler çok suratsız çok baştan savma iş yapıyorlar.
Gören de zorla o işi yaptırıyoruz sanacak.

Tatlım ben zaten doğumu nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
Asla alttan muayene olamam. Arkama bakmadan kaçıyorum duyunca.

canım haklısın sende ,özelde en azından az daha güler yüzlüler.hele bi bebişler gelsin onuda halledersin canım.neden yapamıyasın senin ne eksiğin var doguranlardan öyle düsün kuzum

canım haklısın sende ,özelde en azından az daha güler yüzlüler.hele bi bebişler gelsin onuda halledersin canım.neden yapamıyasın senin ne eksiğin var doguranlardan öyle düsün kuzum

Canımcım sen Duphaston kullanıyor muydun?
Kullanıyorsan nasıl kullanılıyor söyler misin?

Dr bana Glifor verdi sadece anlamadım :53:

Back