• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtaliklarimdaki sizi..

SuLtan42

Uykucuuu
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
4.493
6
116
36
Almanya
Kizlar ben bisey sormak istiyorum.
Utaniyorum ama normal olup olmadigini ögrenmek istiyorum sadece.

Erkek arkadasimla biraz yakinlasinca yada canim yakinlasmak istediginde (umarim anlatabilmisimdir) yumurtaliklarimda hafif biraz sizlama oluyor.
Yani aci vermiyor ama sizliyor
sonrada geciyor ama.

Sizce bu normalmi yoksa kadin doktoruma danismalimiyim ? :26:

Cevaplar icin simdiden tsk

Walla pek anlamadım ama yakınlaşma derken ilişkimi sadece tensel temasmı
gençlik ateşindende oluyo olabilir : )

Walla pek anlamadım ama yakınlaşma derken ilişkimi sadece tensel temasmı
gençlik ateşindende oluyo olabilir : )

yok yok öyle iliski felan degil
yani tensel temas, nasil anlatiyim iste acik anlatamiyorum
canim yakinlasmak istediginde yumurtaliklarima hafif bir sizi giriyor. bende merak ediyorum acaba her kadinda böylemi yoksa anormal bisey olabilirmi diye

Yaw hayatım utanacak ne var madem ilişki değilse öpüşmemi nedir
sorun değil açık yaz ama doktora gitmeni gerektirecek bişey değil bence

canım o bir ara bende de oluyordu yakınlaşma konusunda ne demek istediğinide anladım sızı oluyor iğne batması gibi dimi...bende merak ediyorum acaba neden..ama artık olmuyor bende alıştım heralde:)
bu duyguları ilk defa yaşamakla alakası varmıdır acaba?
mesele yakınlaşma olunca kadınlık hormonlarımız bayağa artıyor bu da yumurtaları etkiliyor olabilir hormonal bişeydri sanırım

Yaw hayatım utanacak ne var madem ilişki değilse öpüşmemi nedir
sorun değil açık yaz ama doktora gitmeni gerektirecek bişey değil bence

evet Canim
öpüsme, dokunma gibi seylerde..

canım o bir ara bende de oluyordu yakınlaşma konusunda ne demek istediğinide anladım sızı oluyor iğne batması gibi dimi...bende merak ediyorum acaba neden..ama artık olmuyor bende alıştım heralde:)
bu duyguları ilk defa yaşamakla alakası varmıdır acaba?
mesele yakınlaşma olunca kadınlık hormonlarımız bayağa artıyor bu da yumurtaları etkiliyor olabilir hormonal bişeydri sanırım

aynen canim igne bamasi gibi sizlama oluyor yumurtaliklarimda ama sonra hemen geciyor
ilk defa yasamakla alakasi olabilir cünkü böyle yakinlasmalar daha önce cok yasamadim öyle :26:
bende hormonaldir diye düsündüm ama yinede insan süpheleniyor

birtek bendemi oluyor diye merak ettim :44:

evet Canim
öpüsme, dokunma gibi seylerde..

aynen canim igne bamasi gibi sizlama oluyor yumurtaliklarimda ama sonra hemen geciyor
ilk defa yasamakla alakasi olabilir cünkü böyle yakinlasmalar daha önce cok yasamadim öyle :26:
bende hormonaldir diye düsündüm ama yinede insan süpheleniyor

birtek bendemi oluyor diye merak ettim :44:

hormonlar tavan yapınca yumurtalara baskı yapıyor canım bence böyle

Son düzenleme:
Dedim ya gençlik ateşi ve artan hislerinden oluyodur korkma cnm normal şeyler bunlar

hic yakinlasmadik 6 senedir acaba herkeste oluyormu ay sizi derken agriyor mu?ama cok degisik geldi ya acaba psikolojik olarak mi etkileniyorsunuz

hic yakinlasmadik 6 senedir acaba herkeste oluyormu ay sizi derken agriyor mu?ama cok degisik geldi ya acaba psikolojik olarak mi etkileniyorsunuz

yok canim öyle agri felan yapmiyor, hafif bi sizi giriyor hemen sonrada geciyor
psikolojik olarak etkilendigimi düsünmüyorum, öyle bisey söz konusu degil

Back