• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıklarım yavaş çalışıyor

Baharlarda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
8
2
1
24
Öncelikle merhaba.ben daha 7 aylık evliyim bekarken adetimde gecikme yaşamıyorum şimdi iki adet arası 28 gün sürmesi lazimken benim ki 33,38gun sürüyor çok gecikme yaşıyorum doktor yumurtalıkların tembel dedi folik asit verdi hala gecikme yaşıyorum.cocuk olmasında engel olur mu nasıl düzene girer herkes yeni evlisin diyor kırk bahane söylüyor ama 7aydan fazla oldu hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum vücudum şişiyor çok rahatsızım

Öncelikle merhaba.ben daha 7 aylık evliyim bekarken adetimde gecikme yaşamıyorum şimdi iki adet arası 28 gün sürmesi lazimken benim ki 33,38gun sürüyor çok gecikme yaşıyorum doktor yumurtalıkların tembel dedi folik asit verdi hala gecikme yaşıyorum.cocuk olmasında engel olur mu nasıl düzene girer herkes yeni evlisin diyor kırk bahane söylüyor ama 7aydan fazla oldu hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum vücudum şişiyor çok rahatsızım
Doktor yumurtalık güçlendirici takviyeli vermedi mi eczaneden yada doktordan bir akıl danışın isterseniz güzel takviyeler var

Doktorunuz hormon tahlili istemedimi sizden

Merhaba benim de adetim düzensiz oluyordu, en erken 35 günde birdi bazen 36 bazen 37 olabiliyordu hatta bir ay döngüm de 47 günü bile gördüm ama gebeliği doğal yollardan denediğim ilk ay oldu. Umutsuzluğa kapılmayın ve bence başka bir doktora daha görünün hormon testi vs isteyebilir ya da yumurtaları güçlendirmek için ilaçlar var onlardan belki tavsiye eder ☺️ bende 8 ay kadar korunmadım ama yumurta günü takibi hiç yapmıyordum ilk yaptığım ay oldu en önemlisi yumurtlama gününe denk getirmek

Merhaba benim de adetim düzensiz oluyordu, en erken 35 günde birdi bazen 36 bazen 37 olabiliyordu hatta bir ay döngüm de 47 günü bile gördüm ama gebeliği doğal yollardan denediğim ilk ay oldu. Umutsuzluğa kapılmayın ve bence başka bir doktora daha görünün hormon testi vs isteyebilir ya da yumurtaları güçlendirmek için ilaçlar var onlardan belki tavsiye eder ☺️ bende 8 ay kadar korunmadım ama yumurta günü takibi hiç yapmıyordum ilk yaptığım ay oldu en önemlisi yumurtlama gününe denk getirmek
Yumurtalama takvimi tutuyorum eşim gorevde olduğu için şuan bişey yapamam ama inşallah geldiğinde bebeğimiz olur ikimizde çok istiyoruz

Hayır sadece ultrasonla karnıma baktı yumurtalıkların çok yavaş folik asit kullan 1yıl içinde çocuğun olmazsa tedaviye başlarız dedi stresten uzak dur dedi
Malesef bazı doktorlar illa bir yılın doldurulmasını istiyorlar sizinkine benzer bir durumu yaşamış biri olarak tavsiyem muhakkak başka bir doktora gitmeniz

Yumurtalama takvimi tutuyorum eşim gorevde olduğu için şuan bişey yapamam ama inşallah geldiğinde bebeğimiz olur ikimizde çok istiyoruz
Benim takvim işe yaramadı çünkü ovulasyon testi yaptım ve takvimde görünenden 6 gün önce yumurtladığımı gördüm yani ben o günü değerlendirmezdim bile takvime kalsa 😅 o yüzden dedim yumurtlama takibi diye hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?

Back