yumurtaliklarim çok tembel olmasi hamile kalmaya engel degilmiş

ella21

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
10
4
6
34
İstanbul
Adet görmeye basladigim gunden beri sürekli düzensiz adet donemleri yasiyodum ve yumurtaliklarimin cok zayif oldugu soylenildi.ve 1 sene evli oldugum için üstünde çok durmadim.her adetim geciktiginde acaba hamilemiyim diyede umutlanmiyo değildim. Ve bu adet donemini beklerken farkli belirtiler oldu göğüs ucunun agirmasi dolgunlasmasu adet olacakmisim gibi karnim belim kasiklarimda agrilar vardi dün test alip yaptim 2ÇIZGI cikti inanamadim sabah bekleyip tekrar yaptim ayni sekilde 2cizgi gorundu ve mutluluktan ağladım .. hamileyimm ve hiç bir tedavi baslamadan sadace biraz daha zaman deyip beklemeye baslamisken bu muthiş duygu yasadim tum isteyen herkese rabbim nasip etsin tarifi imkansiz bir duyguu....

bu güzel günde rabbim hayırlısıyla cümle isteyenlerin duasını kabul etsin sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)

bENİMLE AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞSIN VE SENİN MUTLU SONLA SONUÇLANMIŞ RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH. DARISI BİZ OLMAYANLARA

Son düzenleme:
Amin canım inşallah hala inanamıyorum şoktayim.hiç kafana takma kismete varsa zaten hic bir engel tanimaz....canım

Son düzenleme:
Rabbim kucağına sağlıklı bi şekilde almayı nasib etsin.benimde yumurtalık tembelliğim var 2.yıldır olmuyor.bana umut ışığı oldunuz..benimde 1 aşılamam var. negatif..bende doğal yoldan istiyorum ama olmadı henüz...çok üzülüyordum ama olabiliyormuş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…