Yumurtalıklara prp yaptıranlara sorum var (yedi tepe üniv hast.)

UzayKeki

Birisi
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
347
548
Selam arkadaşlar amh düşük fsh da yüksek olduğu için ve çok az yumurtaya sahip olduğum için yeditepe üniversitesi hastanesinde prp tedavisi alıcam. Çok maliyetli bir işlem o yüzden kafamda soru işaretleri var?
Bu hastaneye gidip memnun kalan var mı?
Prp işlemi işe yarıyor mu?
Ve çoğu kişi reglisinin bitiminden 1 hafta içinde yaptırmış benim işlemim reglimin bitiminden 2. haftanın sonuna denk geliyor. Bir reglimden diğerine yaklaşık 20 gün oluyor. Yani bu işlemden 8 gün sonra reglim bekleniyor. Bu şekilde işe yaramaz mı bir sonraki regliyi beklemeli miyim?

regl bittiği hafta çok daha verimli iken neden 2. haftasını tercih ediyorsunuz? bence ilk hafta yaptırın en iyi sonuç veren hafta ilk haftadır. Prp işlemi kişiye göre farklı sonuçlar verse de genel olarak işe yarıyor sanırım benim bir tanıdığım 2. ay gebe kalmıştı tedaviden sonra.

Aslında ben tercih etmedim ancak doktor yardımcısı bu tarihe verdi doktora sonradan sorduğumda sorun olmaz dedi ama nedense güvenemedim doktora

Yani bana prp yapabiliriz dedikten sonra ben biraz araştırıp kabul ettiğimi söylemek için yanina uğradım ancak doktor yoktu girişte duran hastalara yardımcı birisi vardı sorduğumda kendisi direk bu bahsettiğim tarihi verdi bu sebeple işgillendim acaba para mantigindalar mi diye yani yumurtalarımın durumuna bakmadılar bu tarihi verirken

Son düzenleme:
selamlar, prp oldunuz mu? nasıl ilerledi süreç?

Merhaba arkadaşlar bende sizlere başımdan geçeni anlatmak istiyorum. Geçen sene amh değerimin 0.066 olduğunu öğrenip yumurta dondurmaya karar verdim sadece bunu yazmak için kaydoldum. Bazı nedenler sıkıntılardan dolayı tedaviye Ekim 2024 te baslayabildim hatta bu sürede amh değerim 0.010 a inmiş. Başladık tedaviye işte bir sürü hormon ilacı aldım bir türlü oluşmadı yumurtam. Genelde bir ay oluyor bir ay olmuyor bende. 11. günümde de gözükmeyince bu ayki tedaviyi sonlandırmak istediğimi söyledim. Hastanede tanıştığım bir bayan bana çok düşük amh ye sahip olduğunu ve prp yaptırdığını 0.04 ten 0.76 ya yükseldiğini söyledi. Acıbademde 26 Ekimde Bülent Traşa muayene oldum bana iki tane çok küçük folikül gözüktüğünü bunları prp ve eksozomla büyütebiliriz dedi. Ben sadece prp yaptırdım Yiğit bey yaptı prpyi de. İşlemi yaptırmadan önce civanperçemi hayıt otu ve aslan pençesi her sabah aç karnına içtim. Argifertil krill oil dhea gonamax ve birkaç takviye daha aldım. Ayrıca sabah ve akşamları aç karnıma keten tohumu yedim 10 kasımda lekelenme oldu bulunduğum yerdeki Doktoruma gittim çünkü adet gibi değildi bir sıkıntı var diye düşünüyordum. Ultrasonda iki tane yumurtam çıktı 19 ve 24 mm. Okadar sevindim ki hemen git ve bunları Dondur dedi bana . 13 ekimde hastaneye gittim ve değerlerim çok güzeldi fsh 12 lerden 4.39 a düşmüş diğer değerlerimde tam olması gereken gibiydi aynı günün gecesinde çatlatma iğnesi yaptım 15 Ekimde tekrar hastaneye gittim ve toplama yapıldı şükürler olsun ki boş çıkmadı. Hangisi etki etti bilmiyorum çok şey kullandım. Belki karar vermenizde etkili olur

merhaba teşekkürler bizlerle de paylastiginiz icin, hayirli olsun simdiden prp için ne kadar ücret verdiniz

Merhaba arkadaşlar bende sizlere başımdan geçeni anlatmak istiyorum. Geçen sene amh değerimin 0.066 olduğunu öğrenip yumurta dondurmaya karar verdim sadece bunu yazmak için kaydoldum. Bazı nedenler sıkıntılardan dolayı tedaviye Ekim 2024 te baslayabildim hatta bu sürede amh değerim 0.010 a inmiş. Başladık tedaviye işte bir sürü hormon ilacı aldım bir türlü oluşmadı yumurtam. Genelde bir ay oluyor bir ay olmuyor bende. 11. günümde de gözükmeyince bu ayki tedaviyi sonlandırmak istediğimi söyledim. Hastanede tanıştığım bir bayan bana çok düşük amh ye sahip olduğunu ve prp yaptırdığını 0.04 ten 0.76 ya yükseldiğini söyledi. Acıbademde 26 Ekimde Bülent Traşa muayene oldum bana iki tane çok küçük folikül gözüktüğünü bunları prp ve eksozomla büyütebiliriz dedi. Ben sadece prp yaptırdım Yiğit bey yaptı prpyi de. İşlemi yaptırmadan önce civanperçemi hayıt otu ve aslan pençesi her sabah aç karnına içtim. Argifertil krill oil dhea gonamax ve birkaç takviye daha aldım. Ayrıca sabah ve akşamları aç karnıma keten tohumu yedim 10 kasımda lekelenme oldu bulunduğum yerdeki Doktoruma gittim çünkü adet gibi değildi bir sıkıntı var diye düşünüyordum. Ultrasonda iki tane yumurtam çıktı 19 ve 24 mm. Okadar sevindim ki hemen git ve bunları Dondur dedi bana . 13 ekimde hastaneye gittim ve değerlerim çok güzeldi fsh 12 lerden 4.39 a düşmüş diğer değerlerimde tam olması gereken gibiydi aynı günün gecesinde çatlatma iğnesi yaptım 15 Ekimde tekrar hastaneye gittim ve toplama yapıldı şükürler olsun ki boş çıkmadı. Hangisi etki etti bilmiyorum çok şey kullandım. Belki karar vermenizde
merhaba teşekkürler bizlerle de paylastiginiz icin, hayirli olsun simdiden prp için ne kadar ücret verdiniz
Çok teşekkür ederim 36 bin küsur ödedim ama küsuratını hatırlamıyorum. Sormak istediğiniz birşey olursa sorun ben de giderken tereddütle gitmiştim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…