• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
Kızlar jinekoloji bahçeci kliniğine açtım buraya da açayım biliyorum konu tekrarı yapmak yasak ama oradan oraya girenler görür burdan da buraya girenler çünkü acil korkuyorum.pazar sınavım var ona etki etmesinden korkuyorum.
3-4 gündür yerimden kalkarken sol kasıklarımda (yumurtalık sanırım,inanın tam bilmiyorum neresi) bir sıkışma oluyor sanki.ama bir anlık.ağrı değil sızı değil,hani gaz çıkarırsınız ya,oradan da öyle pıt pıt gaz çıkıyor sanki.afedersiniz ama anca böyle anlatabilirim.bu nedir? yumurtalık kisti falan duydum korktum orasının yumurtalık olup olmadığını bile bilmiyorum yumurtalık kisti oluyormuş ordan yola çıkarak acaba olabilir mi? dedim.bu arada regl haftamdayım,bundan olabilir mi? ama daha önce hiç olmadı...

canım bilemiyorumki. nerede yazı yazdığımı da hatırlamıyorum bu konuda? acaba hamileyken mi yazdımki? üzgünüm yardımcı olamayacağım:((

bence yarin hemen bir doktora gidin pazar sinav var sanirim o zamana kadar birseyler yapilsin böyle ne oldugunu kimse bilemez doktora git sinavdan önce neyse ögren stresten olabilir belkide sinavini etkilemesin git güzelce kontrol ettir

maixcim sağlık herşeyden önemli birak dersi mersi git bir jinekoloğa şimdi usgyle bakmadan ne desek yalan olur cnm .. bu regly den de olabilir belki yumurtlama sırasında da yumurta atılırken oluyor tarif ettiğin tarzda bir ağrı .. seni çok zorlamayan ve ağrı keseciyle geçen bir ağrıysa bir hafta ongün bir takip et yine oluyor mu diye devam ediyorsa bir jinekoloğa gitmeni öneririm şekerim çok geçmiş olsun..bilmiyorumkismile

yumurtaliklarla ilgili bir sorun olabilir gercekten de,ayaklarini sicak tut ve agrini takib et bakalim artma yada azalma oluyor mu.Adet oncesi donemde agri olmasi da normal aslinda ama daha once hic olmadi diyorsun.Agrin artarsa ders falan bosver doktora git,artmiyorsa bile sinavindan sonra ilk isin bu olsun,gecmis olsun.

Back