• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık tembelliği

Azragulcan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
137
41
18
28
Yumurta tembelliği için ne yaptınız bilgi verin benim 1 çocugum var ama sonradan mı oluyor bilmiyorum şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz düşük yaptım kimyasal gebelik di ne yapıcamı şaşırdım yardımcı olun lütfen :KK61:

Benimde yumurtalıklarım tembel polikistim var :KK43: ama şuan vajinismus ile uğraşıyorum sonrasında da bunun tedavisi inşaAllah.
Spor yapmak yumurtalıkları çalıştırırmış diye duydum bilgisi olan var mı acaba?

Yumurta tembelliği için ne yaptınız bilgi verin benim 1 çocugum var ama sonradan mı oluyor bilmiyorum şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz düşük yaptım kimyasal gebelik di ne yapıcamı şaşırdım yardımcı olun lütfen :KK61:
Soğan kürü uygula belki faydası olur İbrahim saraçoğlu öneriyor bendede var pco doktorum dengeli beslenme diyetle normal yolla coğu kadın kalabiliyor dedi bende aslında kilom gayet normal dedi 63 kiloyum

Soğan kürü uygula belki faydası olur İbrahim saraçoğlu öneriyor bendede var pco doktorum dengeli beslenme diyetle normal yolla coğu kadın kalabiliyor dedi bende aslında kilom gayet normal dedi 63 kiloyum
Soğan kürü idrar yollarımda yanma yaptı 1 hafta içtim bıraktm

Kaç kilosunu ve yaşınız kaç pco cok etki yapıyormu

Hmm bende 22 yaşındayım boyum 170 kilo 63 ama adetm cok düzensiz tek sıkıntım o ve düzenli yumurtlama olmuyor ovilason testi aldım o yüzden
muhakkak doktora görünün ve adetlerinizi not alın. kaç günde bir görüyorsunuz ve düzenlimi... eğer düzenli değilse adetin düzenlenecek sonrada yumurta btakibi yapılacak.... eğer düzenli adet var ise sadece yumurtaları uyarıp büyümesini sağlayan ilaç verilecek....

muhakkak doktora görünün ve adetlerinizi not alın. kaç günde bir görüyorsunuz ve düzenlimi... eğer düzenli değilse adetin düzenlenecek sonrada yumurta btakibi yapılacak.... eğer düzenli adet var ise sadece yumurtaları uyarıp büyümesini sağlayan ilaç verilecek....
Adetm düzensiz gittiğim doktorları beğenmedim devlete gittim iki kere doktor değştrdim cok yoğunlkdan her gittiğimde neyin vardı diye soruyodun bu hafta özelden aldım doktor cok iyi diyorlar bakalım ne dicek meraklıyım ☺️

Back