Ovülasyona güvenme canım. Ben yumurtalarımın tembel olduğunu bilmeden kullandım. Ayda 2 3 defa pik olup silikleşiyodu sanki çatlamış gibi. Ama yumurtlamam olmuyormuş. Hiç bunlarla uğraşma bence doktora git en doğru o şekilde sonuç alırsın. Doktor ultrasonla takip ediyor ayrıyetten ilaç veriyor yumurtla geliştirmesi için.12 gunu bastan sona atıyorum sizce yumurtlama olmusmudur ?
Canım kaç çıktı troid? Ben de bu ay klomene başladım çatlatma iğnesi de vuruldum 5 gün önce. Ama o gün bi kan değerlerime baktırayım dedim troidim yükselmiş 4.77 çıktı. Ayın 4ünde doktora gidicem bende. 2.5 altında olmalıymış. İlaçla düşer kısa sürede sen de doktora git ilaç başlasın.bende ayni hep kist oluyo ilacla sokuluyorum gebelik hic olmadi tiroitlerim biraz yuksek cikti gebelik icin 2.5 idealmis belki troit etkiliyo olabilir herseyi yaptim cunku klomenden sonraki ay bile duzensiz oldum troiT baktirin birde
merhaba peki regl düzenli miydi sizin ?Ovülasyona güvenme canım. Ben yumurtalarımın tembel olduğunu bilmeden kullandım. Ayda 2 3 defa pik olup silikleşiyodu sanki çatlamış gibi. Ama yumurtlamam olmuyormuş. Hiç bunlarla uğraşma bence doktora git en doğru o şekilde sonuç alırsın. Doktor ultrasonla takip ediyor ayrıyetten ilaç veriyor yumurtla geliştirmesi için.
40 50 gün arasında oluyorum. Ultrasonda polikistik görünümü var ama hormonlarım normal.merhaba peki regl düzenli miydi sizin ?
Anladım, pco da sanırım lh dalgalanması çok oluyormuş pik yanında belirtileri de takip edin diyorlar. İnşallah bebeklerimize kısa sürede kavuşuruz40 50 gün arasında oluyorum. Ultrasonda polikistik görünümü var ama hormonlarım normal.
Evet öyle. İnşallah canımAnladım, pco da sanırım lh dalgalanması çok oluyormuş pik yanında belirtileri de takip edin diyorlar. İnşallah bebeklerimize kısa sürede kavuşuruz
evet canım geç kalmadan muayne ve tahlilleri yaptırmak en güzeliEvet öyle. İnşallah canımEn önemlisi de doktor kontrolünde ilerlemek ben evlendiğim gibi kontrol amaçlı gitmediğime pişmanım
Duzensizdi cnm dusugum oldu 6 ay once sonrasinda duzelmedi hicmerhaba peki regl düzenli miydi sizin ?
kaç ayda gebe kaldın canım?Canım kesinlikle Bi doktorla devam et artık önce klomen belki çatlatma iğnesi yani ben öyle gebe kaldım
nde 3.ayda kalmistimkaç ayda gebe kaldın canım?
Ben yaptirmstm evlendigimde ozmnda pco vardi ama dusuktrn sonra rahim agzi yetmezligini ve kan pihtilasmasi oldgnuda ogrendm benm icin zor bi surecti tabiki ama corona dolayisiyla hastaneye sık gitmemek icin evde ovulasyon testleri kullaniyorumevet canım geç kalmadan muayne ve tahlilleri yaptırmak en güzeli
Bende anatomik bir sıkıntı yok fakat ins direncim biraz yüksekti 1 kimyasalım var 9 aydır istiyorum ins direncimi düşürdüm bu ay sonu klomene başlıyacağızBen yaptirmstm evlendigimde ozmnda pco vardi ama dusuktrn sonra rahim agzi yetmezligini ve kan pihtilasmasi oldgnuda ogrendm benm icin zor bi surecti tabiki ama corona dolayisiyla hastaneye sık gitmemek icin evde ovulasyon testleri kullaniyorum
İlk denemem de kaldım canımkaç ayda gebe kaldın canım?
ay canım hadi dua et darısı başıma inşallah bu gün 11. günüm.İlk denemem de kaldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?