• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtalık tembelligi yasayanlar sorum sizlere

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet düzensizligi nedeniyle yumurtalik tembelligim varmis doktorum ole soledi sadece sol yumurtaligın catladıgı solemisti. Sonrasinda ben 3 ay ovulasyon testi denedim ama danistıgım bayan catlama olmuyor gelisiyor ama catlamıyor dedi.Benim gibi sorun yasayanlar varsa bitkisel ilac yada kur onerirmisiniz ?
Ovulasyon resimlerinide sizlere aticam sizin yorumunuzu bekliyorum
Merhaba benimde sizin gibi oluyor maalesef yumurtlama var evet ama olgunlaşıp çatlamıyor ilaç kullandım ise yaramadı bugün gonal f ıgneye başladım haftaya da çatlatma iğnesi vurulacam adet düzensizliği de oluyor arada

Canım kaç çıktı troid? Ben de bu ay klomene başladım çatlatma iğnesi de vuruldum 5 gün önce. Ama o gün bi kan değerlerime baktırayım dedim troidim yükselmiş 4.77 çıktı. Ayın 4ünde doktora gidicem bende. 2.5 altında olmalıymış. İlaçla düşer kısa sürede sen de doktora git ilaç başlasın.
3.90 cikti benimde evet 2.5 olmaliymis bende baslicam sanirim ilaca.. catlatma klomen bende yaptim bir kere.olmadi her ay baska.seyler deniyorim bitkisel.vs derken.tiroit bakicaz.bu.ay olmadi rahim filmi o.da olmazsa biraz.daha.bekler asilamayla baslarim

Back