Gebeliğe Hazırlık Yumurtalik takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.gunu geçiyor. Catlama 19 aralıkta olmuştu. Erken gebelik testi aldim yarin sabah yapacağım sanırım
Ohoo 16.gün bacım sen kesin gebesin ozaman şimdiye adet olman lazımdı yoksa. İlk idrarla olmasına gerek yok testin kaçıncı idrar olursa olsun çıkar

Ben buraya yazmayı unuttum kızlar. Gecen hafta test yaptım beta hcg 66 degerinde gebelik cikti.ama dun aksam kanamam oldu.kimyasal gebelikmis maalesef. beta 16ya düşmüştü

Merhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum

Eklentiler

• 825244D3-46D0-4505-A7E9-6C0A2E79EB75.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 210B5347-A277-4DE7-9797-A37632C30AAA.webp
    103,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 667900DC-1000-4DF4-A6CE-5B33B5ADE6E6.webp
    99 KB · Görüntüleme: 29
  • E72A7304-B2CF-4468-A123-79AEB6B55060.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 1C8B0476-1BDB-451D-AE0A-B22508FCB044.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 13
  • 89C45CD0-9C9D-4F18-9F22-184E8F118633.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba, kusura bakmayın msjınızı yeni gördüm. Bu konuda pek bir bilgim olmadığı için sizi yanıltmak istemem. Sadece duyduğum, adetten 1 gün önce ovulasyon testi yapılarakta gebelik öğrenilebilirmiş. Ve çift koyu cizgi veya T cizgisinin koyu olduğunda gebe olabilirmişsiniz. Yani net bir bilgi değil ve herkeste aynı göstermeyebilir. Ya da adete yakın vucuttaki degerlerin değişmesinden kaynaklıda bu şekilde olabilir belki. Yani isterseniz siz bir konu açın ve bilgisi olan muhakkak bir cok kişi vardır yardımcı olabilir ☺

Teşekkür ederim buradan baya bilgi aldım ve çok şükür hamileymişim duanızı istiyorum Birbirimize umut olabilmek adınada bir konu açtım herşeyi yazdım merak ettikleriniz varsa bakabilirsiniz

Teşekkür ederim buradan baya bilgi aldım ve çok şükür hamileymişim duanızı istiyorum Birbirimize umut olabilmek adınada bir konu açtım herşeyi yazdım merak ettikleriniz varsa bakabilirsiniz
Ayyyy ne güzel bir haberr. Allahım sağsağlimm kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤ nasıl öğrendiniz peki adet olmayı beklemeden test mi yaptınız

Ayyyy ne güzel bir haberr. Allahım sağsağlimm kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤ nasıl öğrendiniz peki adet olmayı beklemeden test mi yaptınız
Aminn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin ne olur evet regle 5 gün kala öğrenmiş oldum sayfamda herşeyi yazdım merak ettiklerinizi bakabilirsiniz

Aminn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin ne olur evet regle 5 gün kala öğrenmiş oldum sayfamda herşeyi yazdım merak ettiklerinizi bakabilirsiniz
Evet yazdıklarınızı okudum, tabikii dualarım sizinlee. Sizi tanımasam bile sanki bir yakınımın bebek haberini almış gibi çok sevindim ve duygulandım❤

Evet yazdıklarınızı okudum, tabikii dualarım sizinlee. Sizi tanımasam bile sanki bir yakınımın bebek haberini almış gibi çok sevindim ve duygulandım❤
Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin bekliyorum Bende sizin haberinizi heyecanla bekliyorum Rabbim bu ay size ve cümle kullarına daha fazla bekletmeden müjdenizi almayı nasip etsin hayırlısıyla evladınıza kavuşun inşAllah

Ayyyy ne güzel ve içten dua ettinizzz. Aminn inşallah Allah kimseye aratmasın hayırlısıyla nasip etsin. Allah razı olsunnn

Ayyyy ne güzel ve içten dua ettinizzz. Aminn inşallah Allah kimseye aratmasın hayırlısıyla nasip etsin. Allah razı olsunnn
Canım benimm amin Rabbim hiç aratmadan bu ay hayırlısıyla bebeğini rahmine düşürmüş olsun inşAllah Sende bana duanı eksik etme inşAllah önümdeki süreç hayırlı olsun

Canım benimm amin Rabbim hiç aratmadan bu ay hayırlısıyla bebeğini rahmine düşürmüş olsun inşAllah Sende bana duanı eksik etme inşAllah önümdeki süreç hayırlı olsun
Aminnnn inşallahhh çok teşekkür ederimmm dualarım sizinlee bebişinizle Allah banada nasip ettiğinde sizinle paylaşacağım ☺

Merhaba herkese,
10 ve 11. gunleri degerlendirdik. 11. gunde iki kez test yaptim, ilkinde pik ikincisinde siliklesme gordum. Dogru zamanlar mi acaba 12yi de mi degerlendirmeliydik bilgisi olablar yorum yaapbilrise sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…