Gebeliğe Hazırlık Yumurtalik takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bikac gündür kasık ağrıları oluyor. Reglime yaklaşık 10 gün flan var. Sanırım psikolojik hep

Hanımlar selam. Benim yumurtam 18-19 Aralık gibi catlamisti. Bugun sabah da kasiklarima kramplar girdi adet sancısı gibi böyle bıçakliyorlar gibi sanki. Acaba yerlesme flan olabilir mi bilginiz var mi bu konuda.bat 5 ocak flan olacak

Tarihlerimiz aynıymış canım bugün benimde bel ve karım ağrım var bacaklarıma vuruyor.

İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?

Kızlar bisey sormak istiyorum. Reglime 3 gun flan var. Ovulasyon testi yaptım bugün ikisi de koyu renk cikti. Bazıları böyle olunca hamile olma ihtimali var diyor. Basina böyle bisey gelen biri var mi

Eklentiler

• 20210102_153203.webp
    46 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bisey sormak istiyorum. Reglime 3 gun flan var. Ovulasyon testi yaptım bugün ikisi de koyu renk cikti. Bazıları böyle olunca hamile olma ihtimali var diyor. Basina böyle bisey gelen biri var mi
Evet böyle olduğu zaman genelde gebelik oluyor gebelik testi yapın

Reglime 3 gun flan var. Suan gebelik testi yaparsam ve negatif cikarsa diye korkuyorum açıkçası
Yumurtlamanızın 12.gününe geldiyseniz adet beklemeye gerek yok varsa çıkıyor sonuç ama negatif görmeye şartlamayın bana var gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…