Yumurtalık kistleri

Herhangi bir yumurtalık kisti olanlar paylaşabilir mi hangi tedavileri uyguladılar kendiliğinden geciyo mu
Canım benim yumurtalık kistim vardı kendiliğinden gitti letrol kullandım letu kullandım hamile kalamadım bal tarçın çörek otu kürünü bu ay kullandım hamile kaldım

Benimde 5cm varmis patlayınca öğrendik. Klomen yüzünden olmus galiba bu zamana kadar yoktu simdi ne zaman klomen kullansam yine kist oluyor

Canım benim yumurtalık kistim vardı kendiliğinden gitti letrol kullandım letu kullandım hamile kalamadım bal tarçın çörek otu kürünü bu ay kullandım hamile kaldım
Hamileliğe engel oluyo mu bu kist. Bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına versin bebeğini. Bende istiyorum

Hamileliğe engel oluyo mu bu kist. Bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına versin bebeğini. Bende istiyorum
Hamileliğe engel değil ama ilaç kullanamıyorsun çünkü daha büyütüyor erken kanama oldum söküldü doktor 2 mm olmuş dedi tedaviye başlayabiliriz dedi başladım letrol verdi 5 gün kullandım 12 ci gün gel dedi gittim tedavi yanıt vermiş dedi bu ay olur ama olmadı benim tutmadı bende daha gitmedim burda arkadaşlar yazmıştı bal tarçın çörek otu kürünü kullandım hamile kaldım bu ay daha yeni kalp atışını daha duymadım 4 haftalık canım

Bu çörek otu bal kürü nün tarifini verir misin canım nasıl oluyor

Bu çörek otu bal kürü nün tarifini verir misin canım nasıl oluyor
12 yemek kaşığı organik bal 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 12 çay kaşığı tarçın hepsini karıştır sabah aç karınla bir tatlı kaşığı gece yatarken bir tatlı kaşığı buları adetin ikinci yada üçüncü günü başlıyorsun yemeye ben dayanamadım 6 ğün uyguladım 12 günde yumurtladım

Saol canim tamam denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…