- 9 Ekim 2020
- 52
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Saripapatya543
Herhangi bir yumurtalık kisti olanlar paylaşabilir mi hangi tedavileri uyguladılar kendiliğinden geciyo mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende hangisi var ki bende pko var ve tedavisi yok adet sokturucuyle adet oluyorumHerhangi bir yumurtalık kisti olanlar paylaşabilir mi hangi tedavileri uyguladılar kendiliğinden geciyo mu
Basit kistmis ama boyut 6.6.50 cmSende hangisi var ki bende pko var ve tedavisi yok adet sokturucuyle adet oluyorum
Ilaç onermedimiBasit kistmis ama boyut 6.6.50 cm
Yok biraz bı bekle. Diğer adetinin bitiminde gel bida bakalım dediIlaç onermedimi
O zamn önemli bisey degildirYok biraz bı bekle. Diğer adetinin bitiminde gel bida bakalım dedi
İnşallah . Teşekkür ederimO zamn önemli bisey degildir
Canım benim yumurtalık kistim vardı kendiliğinden gitti letrol kullandım letu kullandım hamile kalamadım bal tarçın çörek otu kürünü bu ay kullandım hamile kaldımHerhangi bir yumurtalık kisti olanlar paylaşabilir mi hangi tedavileri uyguladılar kendiliğinden geciyo mu
Hamileliğe engel oluyo mu bu kist. Bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına versin bebeğini. Bende istiyorumCanım benim yumurtalık kistim vardı kendiliğinden gitti letrol kullandım letu kullandım hamile kalamadım bal tarçın çörek otu kürünü bu ay kullandım hamile kaldım
Benimde 6.50 cm mis basit ama boyutu büyük dedi. Klomen kullanmadım ama neden oldu acabaBenimde 5cm varmis patlayınca öğrendik. Klomen yüzünden olmus galiba bu zamana kadar yoktu simdi ne zaman klomen kullansam yine kist oluyor
Bal tarçın çörek otu kürü nasıl oluyo canimCanım benim yumurtalık kistim vardı kendiliğinden gitti letrol kullandım letu kullandım hamile kalamadım bal tarçın çörek otu kürünü bu ay kullandım hamile kaldım
Hamileliğe engel değil ama ilaç kullanamıyorsun çünkü daha büyütüyor erken kanama oldum söküldü doktor 2 mm olmuş dedi tedaviye başlayabiliriz dedi başladım letrol verdi 5 gün kullandım 12 ci gün gel dedi gittim tedavi yanıt vermiş dedi bu ay olur ama olmadı benim tutmadı bende daha gitmedim burda arkadaşlar yazmıştı bal tarçın çörek otu kürünü kullandım hamile kaldım bu ay daha yeni kalp atışını daha duymadım 4 haftalık canımHamileliğe engel oluyo mu bu kist. Bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına versin bebeğini. Bende istiyorum
Bu çörek otu bal kürü nün tarifini verir misin canım nasıl oluyorHamileliğe engel değil ama ilaç kullanamıyorsun çünkü daha büyütüyor erken kanama oldum söküldü doktor 2 mm olmuş dedi tedaviye başlayabiliriz dedi başladım letrol verdi 5 gün kullandım 12 ci gün gel dedi gittim tedavi yanıt vermiş dedi bu ay olur ama olmadı benim tutmadı bende daha gitmedim burda arkadaşlar yazmıştı bal tarçın çörek otu kürünü kullandım hamile kaldım bu ay daha yeni kalp atışını daha duymadım 4 haftalık canım
Benimde kistim 6 mm idi doğum kontrol hapı verdi kullan erisin tedaviye başlayalım dedi ben kullanmadım kendiliginden söküldüBal tarçın çörek otu kürü nasıl oluyo canim
Bende yarın bı gidicem nasıl durumum diye. Doktor bidaha kontrole gel ona göre tedavi ye başlarız dedi. Bakalım yarın nolcakBenimde kistim 6 mm idi doğum kontrol hapı verdi kullan erisin tedaviye başlayalım dedi ben kullanmadım kendiliginden söküldü
12 yemek kaşığı organik balBu çörek otu bal kürü nün tarifini verir misin canım nasıl oluyor
Hayırlısı olsun canım hakkında ilk miBende yarın bı gidicem nasıl durumum diye. Doktor bidaha kontrole gel ona göre tedavi ye başlarız dedi. Bakalım yarın nolcak
Saol canim tamam denicem12 yemek kaşığı organik bal12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 12 çay kaşığı tarçın hepsini karıştır sabah aç karınla bir tatlı kaşığı gece yatarken bir tatlı kaşığı buları adetin ikinci yada üçüncü günü başlıyorsun yemeye ben dayanamadım 6 ğün uyguladım 12 günde yumurtladım
Evet ilk olcak inşallah . İki yıllık evliyimHayırlısı olsun canım hakkında ilk mi