• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Yumurtalık kisti

hayaltireni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
3
0
6
36
Arkadaşlar merhaba ben dün normal ultrasona girerken tesadüfen kistim olduğunu öğrendim sağ yumurtalıkta 40x42mm yoğun içerikli ince septalı yazıyor kadın doğuma yönlendirdi dahiliye korkuttu beni yardımcı olun başıma gelen varmı lütfen cevap yazın

Eklentiler

• IMG_8914.webp
    IMG_8914.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Daha önce bende yaşadım bunu kadın doğumcu doktoruna giderek ıspatlandı ılac verdi o şekilde dökdüm temizlenmişdi. Yine böyle sıkıntılı bir zaman içerisindeyim en son adet zamanım 11 gün sürdü ilk kez bunun üstüne kasık ağrılarım olur buna rağmen kadın doğumcuya gitmekten kaçınıyorum. Bende de böylesi bir durum söz konusu... :işsiz:

Ben defalarca ultrasona girdim hamilelik icin. Doktoarlar kistten falan bahsetmedi. Gecen cekildigim tomografi sonucumda 3.5 cm kist cikmis. Nasil olur boyle bir sey anlamiyorum.

Sonuc ne oldu acaba benımde 5 cm kist cıktı
O mesaji yazdigim gun jinekolog randevum vardi. Sonucu gosterdim evet kistin var 3-3.5 cm civari dedi. Basit ici sivi dolu bir kist, zamanla kendi kendine kaybolabilir dedi. Sizin de mi tomografide cikti?

Back