Yumurtalık kisti

Ben ayın 21 de ameliyat oldum ve okadar ağrısız uyandım ki 3 4 saatlik bir yoğun bakım ardından hemen odaya aldılar beni aksaminada ayağa kalktım zaten hiç ağrım yada yatma durumum olmadı ertesi gün hastaneden ciktim. Sağ yumurtaligimdan oluşan bi kistmis ne olduğu belli değildi iyi kötü olup olmadigi ama kistin içinde saç tırnak ve dış çıkarsa iyi huylu oluyormuş, benimkinden de kıl çıktı o yüzden doktorum basit birsey dedi gene de pataloji ye yollandı. Tek temennim bu süreçten sonra hemen çocuk sahibi olabilmek inşallah seninde hemen biter sorunun canım ameliyattan korkma laparoskopi çok kolay bir yöntem hemen ayaktasin ama tabi ilaçla geçerse ne mutlu sana . 🙏
Canım geçmiş olsun ameliyati özemdeki oldunuz devletteki oldunuz benim özel dr bana da laparoskopi dedi sizin fiyat ne cıktı ogrenebilirmiyim

Canım geçmiş olsun ameliyati özemdeki oldunuz devletteki oldunuz benim özel dr bana da laparoskopi dedi sizin fiyat ne cıktı ogrenebilirmiyim

Ben İzmir'de Ege üniversitesi Hastanesi'nde yani devlette oldum ancak devletin ozel doktorları var 5 bin gibi bişeye mal oldu bize özel hastanelerde bu fiyatları verdiler ama doktor seçiminden dolayı bu hastanede oldum çok geçmiş olsun sana da buarada

Merhabalar öncelikle. Başlığı görünce yazmak istedim. Benim 4 bucuk cm lik kistim için doktor bana ginera vermişti. Kullandım ve adet olunca gel dedi. İlkdefa böyle bir adet sancısı yaşadım kasıklarım değil de direk karın ağrısı ve gaz şeklindeydi. Tekrar gittim ve pek geçmemiş şimdi drosetil yazdı. Onu kullanıcam. Bu ağrılar haptan mı oldu acaba yoksa kistten mi? Dahiliyeye mi gitsem diyorum. Aranızda aynı şikayetleri yaşayan var mıdır? :KK43:

Merhabalar öncelikle. Başlığı görünce yazmak istedim. Benim 4 bucuk cm lik kistim için doktor bana ginera vermişti. Kullandım ve adet olunca gel dedi. İlkdefa böyle bir adet sancısı yaşadım kasıklarım değil de direk karın ağrısı ve gaz şeklindeydi. Tekrar gittim ve pek geçmemiş şimdi drosetil yazdı. Onu kullanıcam. Bu ağrılar haptan mı oldu acaba yoksa kistten mi? Dahiliyeye mi gitsem diyorum. Aranızda aynı şikayetleri yaşayan var mıdır? :KK43:
Merhaba bayagi zaman gecmis ama, hap bitince ne zaman adet oldunuz. Hemen 1 gun sonra oluyor mu, yoksa 3 4 gün gecti mi hatirliyor musunuz. Doktorum bana da adet olunca gel dedi de, şehir dışına çıkıcam merak ettm

Merhaba bayagi zaman gecmis ama, hap bitince ne zaman adet oldunuz. Hemen 1 gun sonra oluyor mu, yoksa 3 4 gün gecti mi hatirliyor musunuz. Doktorum bana da adet olunca gel dedi de, şehir dışına çıkıcam merak ettm
Bende yasmin kullanmistim doktorum vermistii hemen 28ci gunumde olmuştum size hangisini verdii benimde yumurtalarımda kist vardı adet olunca belli oluyor gidip gitmediğine 3 4 gün gidilecek birsey değikl

Bende yasmin kullanmistim doktorum vermistii hemen 28ci gunumde olmuştum size hangisini verdii benimde yumurtalarımda kist vardı adet olunca belli oluyor gidip gitmediğine 3 4 gün gidilecek birsey değikl
Bana ginera verdi. Tup bebek tedavisine baslamadan onceki ay kullanicam. Cikolata kistim ve myomum var. Sehir disina gidicem. Adet olunca dönücem sıkıntı yok ama. Hap 21 günlük. 21 gün kullandiktan sonra 22. Gun hemen hasta olur muyum onu merak ediyorum. Yoksa kutu bittikten sonra 3 4 gün beklermiyim regli🤔🤔

Bana ginera verdi. Tup bebek tedavisine baslamadan onceki ay kullanicam. Cikolata kistim ve myomum var. Sehir disina gidicem. Adet olunca dönücem sıkıntı yok ama. Hap 21 günlük. 21 gün kullandiktan sonra 22. Gun hemen hasta olur muyum onu merak ediyorum. Yoksa kutu bittikten sonra 3 4 gün beklermiyim regli🤔🤔
Iste o kisiden kisiye degisiyor aslinda olmadii kekik cayi icin maydanoz kürü için belki üstüne olursunuz ben ictigimde hemen 3gun sonra oldum

Ben 1 hapı bıraktıktan 1 ay sonra adeet oldum. Hapı doktor 6 ay kullan dedı 2 ay kullandımm sadece bıraktım.

Benimde var yaklaşık 6 aydr küçülmüştü kotonadan dr gidemedim bebek düşünüydk bu ay adetm baya gecti gebelikte yoktu, dr gittim dün kist var dedi büyümüş tekrar ilaç verdi adet söktürücü adetle geçer dedi ama gecmiyo adetle altı aydr sogan kürüne başldm bugün bakalım hayırlısı
sogan kürü geçirdi mi?

Yumurtalık kisti doğum kontrol hapıyla kesin geçiyor mu?? ben kullanıyorum ama hala ağrısını hissediyorum böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi lütfeeenn😔 Doktor stresten olmuş

Yumurtalık kisti doğum kontrol hapıyla kesin geçiyor mu?? ben kullanıyorum ama hala ağrısını hissediyorum böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi lütfeeenn😔 Doktor stresten olmuş dedi
Bende doğum kontrol hapı kullandım ama hepsini tamamen geçirmedi Sizinkini azda olsa kucultmedimi

X