Yumurtalık kisti

Benimde hemorojik kıstım var ama kasık bacak ağrım hiç geçmiyor surekli ağrı var adet olunca gel dedi ama ağrım geçmiyor sizinde ağrınız sureklimiydi
Benim basit kist ancak boyutu büyük, o yüzden yürürken, eğilince, ani harekette batma ve sızlama arası bir ağrı oluyor yani sürekli diyemem aslında. Senin türü farklı galiba, regl ile atılan türden olabilir

Yumurtalık kisti doğum kontrol hapıyla kesin geçiyor mu?? ben kullanıyorum ama hala ağrısını hissediyorum böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi lütfeeenn😔 Doktor stresten olmuş dedi
Hemen geçiyor canım ben yaşadım 7 cm büyüklüğüydü ilaç drosetil hemen geçirdi ama zamanında aldım bende de ağrı yapiyodu adetle birlikte geçiyor zaten

Hemen geçiyor canım ben yaşadım 7 cm büyüklüğüydü ilaç drosetil hemen geçirdi ama zamanında aldım bende de ağrı yapiyodu adetle birlikte geçiyor zaten
Merhabalar, sizin kistiniz ultrasonda mı görünmüştü? Beni ultrason sonrası ilaçlı mr yönlendirdiler ve 9,5 cm seröz kist çıktı. Doğum kontrol hapı kullanıyorum 15. günüm fakat bana ameliyat olman gerek dedi 2 doktor. Sizin türü farklı mıydı acaba? Ben de biraz daha beklemeli miyim acaba:KK43:

Agriniz kasik bel ve bacaktamiydi bende de kist var da dogum kontrol hapi içince geçtiği agrilariniz
Benim ağrılarım da yoğunlukla kasık ve bacakta. Üst bacağım yürürken çekiliyor gibi oluyor. Benim tespit edildikten sonra regl döneminde geçmedi, 15 gündür doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat geçmeyecek diyorlar :KK43:(

Merhabalar, sizin kistiniz ultrasonda mı görünmüştü? Beni ultrason sonrası ilaçlı mr yönlendirdiler ve 9,5 cm seröz kist çıktı. Doğum kontrol hapı kullanıyorum 15. günüm fakat bana ameliyat olman gerek dedi 2 doktor. Sizin türü farklı mıydı acaba? Ben de biraz daha beklemeli miyim acaba:KK43:
Evet canım benim kistim basitti çatlatma iğnesinden dolayı oluşmuştu adetle birlikte geçiyor inşallah ameliyat olmadan geçer hemde ameliyat olsan bile bir zararı yok ki akrabamdan biri de oldu Şu an hamile

Evet canım benim kistim basitti çatlatma iğnesinden dolayı oluşmuştu adetle birlikte geçiyor inşallah ameliyat olmadan geçer hemde ameliyat olsan bile bir zararı yok ki akrabamdan biri de oldu Şu an hamile
Çatlatma iğnesi sonrası oluşanlar bir kaç döngüde yok oluyormuş da benimki yok olan türden değil:KK43: ayyy çok sevindim akraban için de inşallah bize de nasip olur🤲🏻

bende 4.7 cm over kıstı dedıklerınden vardı doktor dogum kontrol hapı verdı . sonra ben 2 gun sonra bı profesorle randevum vardı ona durumu bahsettıgımde kullanma adetle yok olucalk zaten dedı 2 gun kullanıp bırakmıs oldum adetten sonrakı kontrolde de yoktu.. neden verıyolar mdem gecıyor da anlamlandıramamıstım

Benim ağrılarım da yoğunlukla kasık ve bacakta. Üst bacağım yürürken çekiliyor gibi oluyor. Benim tespit edildikten sonra regl döneminde geçmedi, 15 gündür doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat geçmeyecek diyorlar :KK43:(
Benimde adetle gecmedi 5 cm hemorojik kist bende dkh basliycam inşallah kurtulurum ağrılarından

Ameliyat dosyam açıldı, 10cm yumurtalık kistim ve 5 cm miyomum ile açık ameliyat olacağım 9 Eylül’de Allah nasip ederse. Benim kistime hap etki etmedi. Herkese geçmiş olsun🤲🏻

Yani şu kadar soyliyim ben ilk doktora gittiğimde 2mm gibi bı kistin var demişlerdi ilaç kullandım tekrar gittim hiç biseyin yok dediler. Ama ağrılarım geçmedi tekrar gittim pandeminin başıydı özele gittik bu sefer ve doktor şoka girdi 13cm gibi bir kist olduğunu söyledi ilaçla asla geçmeyeceğini ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi daha yeni ameliyat oldum herşey normal laparoskopi oldum ama demek istediğim asla tek doktora güvenmeyin en iyisini bulun şuan benimde merak ettiğim acaba bu ameliyattan sonra ne kadar sürede çocuk sahibi olunuyor 🙄
Benimde sizin gibi ben de özele gittim labaraskopi dedi sizin fiyat ne tuttu acaba öğrenebilir miyim

X