- 25 Ocak 2019
- 266
- 334
- 29
- Konu Sahibi MuhendisYas
Yumurtalık kisti doğum kontrol hapıyla kesin geçiyor mu?? ben kullanıyorum ama hala ağrısını hissediyorum böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi lütfeeenn Doktor stresten olmuş dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum benim geçmişti birazda büyüktü hani çok ağrım vardı doktor doğum kontrol hapı verdi onu kullandım bir daha ki ay kontrolde yoktu.Yumurtalık kisti doğum kontrol hapıyla kesin geçiyor mu?? ben kullanıyorum ama hala ağrısını hissediyorum böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi lütfeeenn Doktor stresten olmuş dedi
Merhabalar. Benim de son kontrolümde 8 cm kist olduğunu söyledi dr ve hap verdi. Sizin boyutu ne kadardı?kuzum benim geçmişti birazda büyüktü hani çok ağrım vardı doktor doğum kontrol hapı verdi onu kullandım bir daha ki ay kontrolde yoktu.
Ben de soğan kürüne başladım henüz 4. günüm, siz bir sonuç aldınız mı?Benimde var yaklaşık 6 aydr küçülmüştü kotonadan dr gidemedim bebek düşünüydk bu ay adetm baya gecti gebelikte yoktu, dr gittim dün kist var dedi büyümüş tekrar ilaç verdi adet söktürücü adetle geçer dedi ama gecmiyo adetle altı aydr sogan kürüne başldm bugün bakalım hayırlısı
Yani kist gecmedi sanırım çünkü hala adet olcam gibi sancım var, ama adet oldum sogan kürü ile ilaçsızBen de soğan kürüne başladım henüz 4. günüm, siz bir sonuç aldınız mı?
Muayenede kaç cm çıkmıştı kist? Doğum kontrol hapı verdiler mi size de? Benim doktorum da 2 ay takip sonra ameliyat dedi, yumurtalıklarımın etkilenmesinden de korkuyorum, çocuğum olmadı daha İnşallah şifa bulursunuz siz deYani kist gecmedi sanırım çünkü hala adet olcam gibi sancım var, ama adet oldum sogan kürü ile ilaçsız
5 cm idi....Merhabalar. Benim de son kontrolümde 8 cm kist olduğunu söyledi dr ve hap verdi. Sizin boyutu ne kadardı?
Cevap verdiğiniz için teşekkürler, benimki kadar büyük olup ameliyatsız geçen var mı diye merak ediyorum. Size çok geçmiş olsun. Benim de sizinki gibi temizlenir inşallah.5 cm idi....
4,5 cm cıktı dohum kontrol hapı vermedi ilk don gidişimde sadece adet söktürğcü verdi , pandemiden önce de gitmiştim onda da ilk 4,5 santimdi d kontrol hapı verdi ama kullanmdm bebek emzirdiğim için adet olunca gel dedi ikş kere adet olunca biraz küçülmüştü şimdi yine büyümüş aşırı agrı yapıyo hiç rahatm yokMuayenede kaç cm çıkmıştı kist? Doğum kontrol hapı verdiler mi size de? Benim doktorum da 2 ay takip sonra ameliyat dedi, yumurtalıklarımın etkilenmesinden de korkuyorum, çocuğum olmadı daha İnşallah şifa bulursunuz siz de
Benim de öyle, sürekli kasık ağrım var, alt karnım akşama doğru iyice şişiyor. Bir de yeni öğrendim biraz kafama da takıyorum hiç tadım tuzum kalmadı4,5 cm cıktı dohum kontrol hapı vermedi ilk don gidişimde sadece adet söktürğcü verdi , pandemiden önce de gitmiştim onda da ilk 4,5 santimdi d kontrol hapı verdi ama kullanmdm bebek emzirdiğim için adet olunca gel dedi ikş kere adet olunca biraz küçülmüştü şimdi yine büyümüş aşırı agrı yapıyo hiç rahatm yok
Yumurtalık kisti doğum kontrol hapıyla kesin geçiyor mu?? ben kullanıyorum ama hala ağrısını hissediyorum böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi lütfeeenn Doktor stresten olmuş dedi
Ben de kısa bir süre önce ağrılı regl sebebiyle doktora gittiğimde tertemiz demişti. Sonra başka bir doktor 8 cm var, ilaçla geçmeyecek gibi duruyor dedi ama deneyeceğiz 2 ay. Sizin de basit kist dedikleri türden miydi? Ameliyat süreci nasıl geçti? Araştırdıklarım ve doktorumun da söylediğine göre kist zaten hamileliğe engelmiş, temizlendikten kısa süre sonra gebelik şansı çok artıyormuşYani şu kadar soyliyim ben ilk doktora gittiğimde 2mm gibi bı kistin var demişlerdi ilaç kullandım tekrar gittim hiç biseyin yok dediler. Ama ağrılarım geçmedi tekrar gittim pandeminin başıydı özele gittik bu sefer ve doktor şoka girdi 13cm gibi bir kist olduğunu söyledi ilaçla asla geçmeyeceğini ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi daha yeni ameliyat oldum herşey normal laparoskopi oldum ama demek istediğim asla tek doktora güvenmeyin en iyisini bulun şuan benimde merak ettiğim acaba bu ameliyattan sonra ne kadar sürede çocuk sahibi olunuyor
Cevap verdiğiniz için teşekkürler, benimki kadar büyük olup ameliyatsız geçen var mı diye merak ediyorum. Size çok geçmiş olsun. Benim de sizinki gibi temizlenir inşallah.
rica ederim kuzum....endişe etme düzelir bir kere de 5cm kist ilaçsız ara kanama ıle kendi kendine temizlendi....
Ben de kısa bir süre önce ağrılı regl sebebiyle doktora gittiğimde tertemiz demişti. Sonra başka bir doktor 8 cm var, ilaçla geçmeyecek gibi duruyor dedi ama deneyeceğiz 2 ay. Sizin de basit kist dedikleri türden miydi? Ameliyat süreci nasıl geçti? Araştırdıklarım ve doktorumun da söylediğine göre kist zaten hamileliğe engelmiş, temizlendikten kısa süre sonra gebelik şansı çok artıyormuş
Bebek isterken bir de doğum kontrol hapı kullanmak ve bilinmezlik korkuttu beni. Ama ameliyat da olsam sonucu iyi olacaksa hemen olsun diye düşünmeye başladım. Kist ameliyatı ve hsg sonrası 2 3 ay içerisinde gebe kalan çok fazla. Tedavi kısmını atlatmışsın B btlmaviss inşallah hemen kavuşursun evladına