Gebeliğe Hazırlık Yumurtalık kisti,pcos, regl gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pcosluyum sitolart verdi banada folk asit vitaminler inositol içeriyor 3 ay kullan yumurtlaman için öne çekmesi için falan dedi adetinin 2. Günü gel yumurtlama olmuş mu diye bakalım dedi

Bende pcosluyum lekelenmem çok oluyor özellikle yumurtlama zamanı veya sonrası sana ne dedi doktor normal miymiş bana pcostan kaynaklı yumurtlamalar dengesiz sen ilişkiye devam et sorun yok dedi çok sık olmasa dedi

Bende pcosluyum lekelenmem çok oluyor özellikle yumurtlama zamanı veya sonrası sana ne dedi doktor normal miymiş bana pcostan kaynaklı yumurtlamalar dengesiz sen ilişkiye devam et sorun yok dedi çok sık olmasa dedi
Böyle bişey değil benim ki lekelenme normalde yaşamam bilemiyorum sizin durumunuzu

Ben de pkosluyum, 2 yumurtalığımda da kistleşme var. Gebeliğe hazırlık sürecindeyim ve doktorum bana Ocean'ın Polysitol inositol takviyesini verdi. Pkoslularda bu inositol takviyesi önemli oluyo yumurtlama ve kalitesi açısından

Ben de pkosluyum, 2 yumurtalığımda da kistleşme var. Gebeliğe hazırlık sürecindeyim ve doktorum bana Ocean'ın Polysitol inositol takviyesini verdi. Pkoslularda bu inositol takviyesi önemli oluyo yumurtlama ve kalitesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…