Bu arada kisti olup hapla kurtulan olmadı mı hiç? Niye yardımcı olmuyor onlar ?klava:
arkadaşlar benimde 3.5cmlik kistim var.. buay sürekli kahverengi akıntım oluyor,mensim bittikten sonra başladı hiç kesilmedi.. kist atılıyor gibi bişey okudum yazılarınızda..böyle birşey olabilirmi??
yumurtalık kistleri
çatlamayan yumurtadan kaynaklanıyormuş
yani kan toplanması dedi doktorum
adet olduğunun 2.günü geçermiş.
ve ayrıca çokönemli bişe değilmiş
yumurtalık kistleri
çatlamayan yumurtadan kaynaklanıyormuş
yani kan toplanması dedi doktorum
adet olduğunun 2.günü geçermiş.
ve ayrıca çokönemli bişe değilmiş
adetin ilk üç günü kahverengi leke şeklinde oluyor bende..ve diğer günlerde de kasıkta sanki iğne batıyormuş gibi anlık ağrılar.... kaç aydır bunu çekiyorum...umarım bir an önce geçer..eğer dr. öenmli değil dedyse çocuk yapamaya engel de değildir heralde... inş. öyledir...birde bu yuzden uğraşmayalım yani...
evet,basit kistler çatlamayan yumurtalar yüzünden oluşuyo ama reglin 2.günü kaybolmuyorlar malesef.. kaybolanları biz zaten farketmiyoruz,hiç olmamışlar gibi algılıyoruz...ayrıca basit kistlerin içinde kan olmaz.. çikolata kistlerinde kan bulunur,onların oluşum sebebi tamamen farklı.. keşke dediğiniz gibi önemli bişey olmasaydı:) infertilitenin en başta gelen sebebi bu kistler
Valla canım ben mayısta düşük yaptığımdan beri yani 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Kistten midir bilmem. Ama ben aylardır sol kasığımda batma, ağrı var diyordum doktorlara. Onlar da önemli bir şey yok deyip duruyorlardı. Bu ay birden bire 2.5 cm kist çıktı ortaya. Hem de yumurtam sağdayken kist soldaydı. Nasıl oldu anlamadım. Ama tek istediğim bir an önce bu kistten kurtulmak ve hamile kalmak :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?