arkadaşlar 3 hafta önce doktora muayane olmak için devlet hastanesine ve bana sağ yumurtalığımda 5 cm kist olduğu söylendi. biz bu durumlarda ameliyat yapıyoruz dendi tabi ben neye uğradığımı şaşırdım.. ağlayarak çıktım benden test istedi ca125 testi yaptırdım ve renkli dopller çektirmem istendi devlet hastanesi olduğu için dopller için 1 ay sonraya gün verdiler ben tabi dayanamadım hee bide doktor çocuk düşünüyormusun dedi evet dedim 2 yıllık evliyim artık düşünüyorum dedim hımmm biraz ara versen iyi olur dedi.. bırak çocuğu şimdi dedi ayy mahvoldum yaklaşımı beni çok üzdü. yoksa çocuk için hiç acelem yoktu neysee hemen özele gittim ve ultrasonla bakıldı kan testi istendi doktorum çok iyiydi saolsun manevi olarakta rahatlattı beni neyse sonra dopller çektirdim ki bir değil 2 tane kistim varmış tabi yine bi şok hemen sonuçları doktoruma gösterdim ultrasonda ikinci kisti gördüğünü ama emin olmak için beklediğini hiç bir sıkıntı olmıycağını sadece 2 ay ginera d.k.hapını kullanmamı istedi daha yolun başındayım bakalım 2 ay sonra ne olucak ama kızlar ben şunu anlamadım bu yumurtalık kistimi yoksa çikolata kistimi hala billmiyorum yani... fikirlerinize ihtiyacım var