- Konu Sahibi fartoomany
teşekkür ederim fartoomany cnm sanada geçmiş olsun sen evlimisin bekar yazıyoda
Rica ederim Kubicim. Yok canım, yazan doğru bekarım. Evli değilim daha :).
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim fartoomany cnm sanada geçmiş olsun sen evlimisin bekar yazıyoda
canım dr kim.ben başka bir yerde dr gidiyorum benim dr bana hap falan vermedi.
benim de sağ yumurtalığımda 8 cm kist var ben de ameliyat olacağım Allah şifa versin herkese
kızlar bi sorum var ama lütfen cevaplayın
ultrasonda kistinize bakarken doktorunuz sıkışık olmanız gerektiğinizi söyledi mi yani idrarınız varken mi bakıyor?
Evet canım, bana öyle baktı. 2 litre su içtim. Normal sıkışman yetmez, iyice sıkışman lazım öyle bakalım demiştiyerimseniben
kistim olduğunu öğrendiğimden beri gittiğim bi doktor vardı o hep sıkışıkken bakıyordu.
dün ultrasonda kistim 8cm çıkmıştı bugün başka bi doktora gittim o hiç sıkışık olman gerekiyor falan demedi hemen baktı kistim 6.5 cm çıktı
doktora sordum 1 günde bu kadar küçülme nasıl olur dedim demkki küçülüyor dedi
bana niyese hiç inandırıcı gelmedi
acaba kistin boyutu sıkışıkken daha mı büyük çıkıyor
of kafam çok karıştı kızlar bilgisi olan lütfen yardım etsinmafoldumben
Doktordur tabi bildiği bir şey vardır ama bence de saçma geldi. Çünkü annemin de gittiği bir doktor var, o da öyle hep sıkışıkken bakıyormuş. Sanırım sıvı dolu olunca daha iyi ve daha net bir görüntü sağlanabilir. Gerçek boyutu en iyi yansıttığı için kist boyutu da büyük çıkıyor haliyle mantıklı düşününce.
Madem son gittiğin doktor sıkışık olmadan bakıyorsa bizim çektiğimiz işkence .
Benim düşüncem böyle canım. Aslında başka bir doktor daha denemende fayda var.
bende son 4 - 5 aydır ultrason çekiliyorum kist olduğu için ama hiç bi dr sıkışık olman gerek demedi bana ..
Karından ultrasona bakıldığı zaman sıkışık olunması gerekiyor. Vajinal ultrasonda ise tam tersi idrarınız yokken görüntü daha iyi çıkıyor. Doktora gittiğimde öyle söylenmişti. Hatta muayeneye girmeden önce lavaboya giriyordum.