- Konu Sahibi fartoomany
cnm benim bu konuda bi rahatsızlığım olmuştu 4 aylık evliyim evliliğimizin ilk haftası balayına gittik ordayken ertesi gün hağı kullandım ve tatlden geldikten sonra 10 gün boyunca koyu kahve akıntım oldu doktora gittim alttan muayne oldum yumurta büyüklüğünde yani 5 cm büyüklüğünde sol yumurtalığımda kist vardı bana bi ilaç verdi sabah akşam 1 tane adet kesici bi hap bu hapı örneğin tatile gitmek isteyipte regl dönemi yaklaşankadınlar kullanıyo adeti geçiktirmesi için o ilaçtan verdi 15 gün kullandım ve o süre zarfında kanamam kesildi.birde ilaç bittikten 2 gün sonra rgl oldum.yazz adında doğum kontrolhapı verdi onuda adetin ilk günü almaya başladım aynı zamanda soğan kürünüde uyguluyodum sabah öğlen akşam.adetimin 5 veya 6. günü muayneye çağırdı doktorum.gittim veeeeee kistim yok olmuştu o kadar mutlu oldumki anlatamamsoğan kürü çok faydalı onu içtiğinizde tuvalete çıktığınızda soğanın salgılarını görebilirsiniz idrarınız yaparken yani :)))))) şimdiden geçmiş olsun hehehe
slm bendede kıst cıktı sogan kuru tarıfını uygulamak ıstıyorum ama nasıl olacak bılmıyoprum lutfen ozelden mesajla gonderebılırmısınız pek nete gıremıyorum tesekkurler