- 25 Temmuz 2022
- 965
- 2.375
- Konu Sahibi melissakayaaa
öncelikle cok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah daha tedavine başlamadan nüks gibi kötü düşünceleri asla kendine çekme canım, herkesin tümör türü o kadae farklı ki, benim kardeşiminki türkiyede görülmeyen türden, o yüzden nasıl bi trdaviÇok şükür çok sevindim bende 26 yaşındayım Yumurtalık kanserine yakalandım. Kist ve sağ yumurtalığım alındı 3 kür kemoterapi göreceğim benim 1. Evre fakat Nüks etmesinden korkuyorum ve süreç hakkında yeterli bilgiye sahip değilim . Sizin kardeşinizin kaçıncı evdeydi? Ve kemoterapi süreci çok mu ağır geçti ?
İşlemcek falan hepsi biraz şansa gitti. Nüksteli sebepte tümörüydü. Agresif yapılı diye. O yüzden benim kardeşimin nüks etti diye senimkide öyle olcak diye birşey yok asla öyle düşünme. Hem bak evet nüks etti ama temizlemdi tekrardan kalıcı şifa bulursunuz inşallah.
Kardeşimdeki yan etkilerde yine kimsede gözükmeyen türdendi. O yüzden seni yanlıs yönlemdirmek istemem. Saçın kaşım evet dökülüyor, halsizlik mide bulantısı oluyor ama 3 kür alcakmıssın, su gibi geçerde bu uan etkileri en hafif şekilde atlatırsın umarım. Nerede yaşıylrsun? Biz izmirdeyiz kardeşim dokuz eylül üni hastanesde tedavi gördü.