- 26 Mart 2019
- 60
- 26
- 3
- 58
- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.361
Cemile hn merhaba.ben yaptıralım20 gün oldu aynı şekilde benimde ağrılarım var ve kanamam oldu.sizin dr nuz ne dedi size.durumunuz nasılArkadaşlar bu prp konusunda benim kafam çok karıştı prp yaptıralı bu beşinci haftam 2 gün boyunca adet olacakmışım gibi agrılarım oldu sonra çok az lekelenmeler bir hormonlara baktırayım dedim fsh uçmuş çok yükselmiş doktorda şaşırdı normalde düşmesini bekliyorduk dedi bende ters etki yaptı galiba 2hafta daha bekleyelim dedi doktor bilmiyorum bana faydası olmadı galiba hayırlısı sizde durumlar nasıl yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi
Bugun iyi habelerinizi aliriz insallah..agri da kanama da gecip gitsin bgunAcil olarak dr yönlendirildim.Gittiğim dr ağrı ve kanama devam ederse yatış vericek.
Selam canım.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Dr dan geldim.Evet haberler süper.Prp den 15 gün sonra kendiliğinden adet oldum.Sağda 2 yumurta solda 1 yumurta görüldü.Sağda hiç yumurtam olmazken.Ve ilaçsız adet göremiyordumBugun iyi habelerinizi aliriz insallah..agri da kanama da gecip gitsin bgun
Haberlere cok sevindimSelam canım.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Dr dan geldim.Evet haberler süper.Prp den 15 gün sonra kendiliğinden adet oldum.Sağda 2 yumurta solda 1 yumurta görüldü.Sağda hiç yumurtam olmazken.Ve ilaçsız adet göremiyordum
Enfeksiyon ciddi oranda değilmiş çok az oda üşütmüşüm ondan.Ağrı kesildi.hayır bu ay sadece bakılıcak hemen tüp bebeğe geçilmeyecekHaberlere cok sevindimkanama adet kanamasi imis o zaman.enfeksiyon olma sebebi neymis? Nicelik olarak artis nitelik olarak da devam etsin,daha da guzel haberler alalim..agri devam ediyor mu? Tup bebek tedavisine baslanacak mi?
Her sey yolunda superEnfeksiyon ciddi oranda değilmiş çok az oda üşütmüşüm ondan.Ağrı kesildi.hayır bu ay sadece bakılıcak hemen tüp bebeğe geçilmeyecek
Amin canım hepimiz içinHer sey yolunda superTedavi basladiginda da sonuclar guzel olsun..
canım kaç yaşındasın. tam olarak sorunun neydi senin merak ettim. yazabilir misin. daha önce hiç gebelik yaşadın mı? İnşallh daha da güzel haberler verirsin bize . rabbim tez vakitte seni sevindirsin inşallahSelam canım.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Dr dan geldim.Evet haberler süper.Prp den 15 gün sonra kendiliğinden adet oldum.Sağda 2 yumurta solda 1 yumurta görüldü.Sağda hiç yumurtam olmazken.Ve ilaçsız adet göremiyordum
canım nerde prp yaptırdın. sonucu ne zaman alacaksın. prp sonrası gelişme oldu mu sende acabaProblemim erken menepoz ilaçsız adet bile olmuyordum sıfır yumurtayla prp uygulandı yaş 33
Amin canım.40 yaşım.erken menepozdu.canım kaç yaşındasın. tam olarak sorunun neydi senin merak ettim. yazabilir misin. daha önce hiç gebelik yaşadın mı? İnşallh daha da güzel haberler verirsin bize . rabbim tez vakitte seni sevindirsin inşallah
Timur gürgan kadar samimiyetsiz, merkezi personeli kadar herşeyi birbirine karıştıran verdikleri sözü tutmayan bir yer yok.Bize tedavi başında yapacağız dedikleri şeyleri yapmadılar resmen kandırdılar. Uzak durun derimMerhabalar içinizde timur gürgan hocada prp yaptıran varmı acaba fiyatlar konusunda bilgi verirmisiniz bahçeci,timur gürgan,bülent hoca fiyatları nedir bilgi verebilirmisiniz
Benimde kalitesiz yumurta vardi.Öncelikle tebrik ederim inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Böyle haberler duymak gerçekten çok güzel.Sanırım yumurtası az ya da hiç olmayanlarda etki ediyor ama kaliteyi düzenliyor mu bunu çok merak ediyorum.Ben de yaptıracağım ama şimdilik gelişmeleri takip ediyorum
Sizin durumunuzu hatirliyorum ,enfeksiyon ve kanama sikayeti olmustu.Ben Bülent hocada yaptırdım.prp zaren döllenme sorunu olan yumurtası olmayana yapılıyor.Ben 15 günde etkisini gördüm.hiç yumurta yokken sağda 2 solda 1 yumurta görüldü.Tek tavsiye edeceğim yer Bülent hocadır.Bayramda ağrım vardı hemen çağırdılar.Gece bile Yiğit hoca aradı durumumu sordu.Aşırı ilgili bir hoca.Her soruma cevap verdi.Hiç düşünmeden yaptıracağınız yerdir.
Ben Bülent hocada yaptırdım.prp zaren döllenme sorunu olan yumurtası olmayana yapılıyor.Ben 15 günde etkisini gördüm.hiç yumurta yokken sağda 2 solda 1 yumurta görüldü.Tek tavsiye edeceğim yer Bülent hocadır.Bayramda ağrım vardı hemen çağırdılar.Gece bile Yiğit hoca aradı durumumu sordu.Aşırı ilgili bir hoca.Her soruma cevap verdi.Hiç düşünmeden yaptıracağınız yerdir.
Sizin adiniza cok sevindim öncelikle ama ben de mağdurum soyle ki daha once den cok kisa hatta 2 ay oncesi 6 folukul varken bunlarin hepsi dollenip 4 tane 5aa kaliteli embriyom cikarken genetikten hasarli geldi diye yaptirdim bülent hoca ya prp ye sansim artsin diye yeni tedavi de 4 folikul olustu 1 tanesi cvp verdi oda dollenmedi.Kisacasi su ana kadar 1100 kisi yapılmış ve sadece 20 kisi hamile gebelik devam edecek mi belli degil yani sans %2 bi de benim gibi olumsuz etkilenen arkadaslar var az da degil bunu yigit hoca kendi soyledi.Simdi ben 43 yasindayim bu iş bana 6 ayimin gitmesine sebeb oldu bu yuzden burada yasadigimiz her seyi paylasiyoruz yoksa kimseyi suclamak fln degil.Herkesin tedaviye cvp vermesi kendine òzel sadece her seye hazirlikli olmali.Benim gibi yaş problemi önemliyken 1 ay bile kacmamasi gerekirken konu önem arz ediyor.Bülent bey bana bunu önceden söyleseydi boyle bir risk var diye ben kendi adima söyleyeyim asla yaptirmazdim.Ama 30 yasinda olsam tabikii denerdim.Ben Bülent hocada yaptırdım.prp zaren döllenme sorunu olan yumurtası olmayana yapılıyor.Ben 15 günde etkisini gördüm.hiç yumurta yokken sağda 2 solda 1 yumurta görüldü.Tek tavsiye edeceğim yer Bülent hocadır.Bayramda ağrım vardı hemen çağırdılar.Gece bile Yiğit hoca aradı durumumu sordu.Aşırı ilgili bir hoca.Her soruma cevap verdi.Hiç düşünmeden yaptıracağınız yerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?