- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
- Konu Sahibi mathildatuci
Anlamadım canım bana mı sordun ? Elazigliyim aslen benSen nerelisin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım canım bana mı sordun ? Elazigliyim aslen benSen nerelisin canım
Canım diğer arkadaşa sormuştum senin alıntı karışmışAnlamadım canım bana mı sordun ? Elazigliyim aslen ben
Sen nerelisin canım
Canım diğer arkadaşa sormuştum senin alıntı karışmış
[/QUOTE
Samsun canımCanım diğer arkadaşa sormuştum senin alıntı karışmış
Ben de samsun.Neresinden canımSamsun canım
Merhaba bende Bülent beyin hastasıyim.Prp konusunda bende çok kararsızim ama bi yandanda vakit geçmesin istiyorum.Bu ay yaptırmayı düşünüyorum.Olumlu sonuçlanan tedaviler hepimize umut oluyo.İnşallah daha çok güzel haberler duyarız.
Arkadaşım 40 yaş üstü anne olmaya çabalayanlar sayfası var orda paylaş istersen oradakilerin çogu tedavi aşamasındaArkadaşlar prp yaptırmayı düşündüğümüz için bu ay tedaviyi durdurduk. Elimde 2 dozluk Humatrope 36 lık var ihtiyacı olan varsa verebilirim
Tmm yazarım oraya da saolArkadaşım 40 yaş üstü anne olmaya çabalayanlar sayfası var orda paylaş istersen oradakilerin çogu tedavi aşamasında
Hayırlısı olsun canım üzme kendini stres yapma herşey Allahtan vardır bundada bir hayırCanım bende durumlar çok iyi değil,dün ultrasonda 11 mm idi ama kese çok çok düzensiz,hatta doktor 1/2 güne düşük olabilir dedi.Rabbimden hayırlısı artık,diyecek bişeyim de yok
Çok sağol canım,amin...Artık o kadar yoruldum ki bir sürü doktora gittik kimse anlam veremiyor.Bugün yine beta hcg 8157 olmuş,bu kesenin bu şekilde artmaması lazım diyorlar.Haftaya Bülent Hocaya muayeneye gidelim diye düşünüyoruz artık önümüzdeki hafta,keseyi gören 1/2 güne düşer diyor ama beta hcg hep yükseliyor.İyice tedirgin olmaya başladım,PRP kaynaklı rutin dışı bişey mi var diye...Hayırlısı olsun canım üzme kendini stres yapma herşey Allahtan vardır bundada bir hayır
Çok sağol canım,amin...Artık o kadar yoruldum ki bir sürü doktora gittik kimse anlam veremiyor.Bugün yine beta hcg 8157 olmuş,bu kesenin bu şekilde artmaması lazım diyorlar.Haftaya Bülent Hocaya muayeneye gidelim diye düşünüyoruz artık önümüzdeki hafta,keseyi gören 1/2 güne düşer diyor ama beta hcg hep yükseliyor.İyice tedirgin olmaya başladım,PRP kaynaklı rutin dışı bişey mi var diye...
İyi akşamlar bu vitaminleri doktor mu önerdi acaba ? Ne kadar süre kullanınca etkisini gördünüz tedavi sırasında kullandınız değil mi iğnelerle beraberArkadaslar astalife var balık yağı 300 lira bide impryl var oda 300 benim yumurta kalitesini arttırdı
Canım merhaba senin hamile kaldığını okuduğumda çok mutlu olmustum umut oldun. Yaşadığın şeylerin şuan da prp kaynaklı olduğunu sanmıyorum yani kese ile ilgili olan durumun. Bülent hoca veya yiğit hocanın muayene edip değerlendirmesi daha iyi olacaktır inşallah herşey yolundadırÇok sağol canım,amin...Artık o kadar yoruldum ki bir sürü doktora gittik kimse anlam veremiyor.Bugün yine beta hcg 8157 olmuş,bu kesenin bu şekilde artmaması lazım diyorlar.Haftaya Bülent Hocaya muayeneye gidelim diye düşünüyoruz artık önümüzdeki hafta,keseyi gören 1/2 güne düşer diyor ama beta hcg hep yükseliyor.İyice tedirgin olmaya başladım,PRP kaynaklı rutin dışı bişey mi var diye...
İnşallah herşey normale döner,bebeğini sağlıkla kucağina alırsin.Sen bize umut oldunÇok sağol canım,amin...Artık o kadar yoruldum ki bir sürü doktora gittik kimse anlam veremiyor.Bugün yine beta hcg 8157 olmuş,bu kesenin bu şekilde artmaması lazım diyorlar.Haftaya Bülent Hocaya muayeneye gidelim diye düşünüyoruz artık önümüzdeki hafta,keseyi gören 1/2 güne düşer diyor ama beta hcg hep yükseliyor.İyice tedirgin olmaya başladım,PRP kaynaklı rutin dışı bişey mi var diye...
Teşekkürler canım,umarım.Bana da çözerse onlar çözer gibi geliyor,çünkü 10’a yakın ayrı doktora gittim,kimse anlam veremedi,bu süreçte çok destek oldular bana zaten özellikle Yiğit hoca,kafama takıldıkça onlara soruyordum,bakalım ne diyecekler..Canım merhaba senin hamile kaldığını okuduğumda çok mutlu olmustum umut oldun. Yaşadığın şeylerin şuan da prp kaynaklı olduğunu sanmıyorum yani kese ile ilgili olan durumun. Bülent hoca veya yiğit hocanın muayene edip değerlendirmesi daha iyi olacaktır inşallah herşey yolundadır
Çok teşekkürler canım,kesenin durumu çok çok kötü maalesef,hiç umudum kalmadı.Allah’tan hayırlısı artıkİnşallah herşey normale döner,bebeğini sağlıkla kucağina alırsin.Sen bize umut oldun
Bazen soyleyecek bir sey kalmiyor ama lutfen olumsuz dusunmeyin.iyi haberlerinizi bekliyoruzCanım bende durumlar çok iyi değil,dün ultrasonda 11 mm idi ama kese çok çok düzensiz,hatta doktor 1/2 güne düşük olabilir dedi.Rabbimden hayırlısı artık,diyecek bişeyim de yok
Merkezdeyim canımBen de samsun.Neresinden canım