- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.956
- Konu Sahibi mathildatuci
Merhaba Hanımlar, uzun süredir burayı takip ediyorum. Öncelikle bu PRP konusunu açarak bana büyük bir iyilik yaptınız. Herkese çoook teşekkür ederim. Bende yaptırmaya karar verdim. Bülentbeyin asistanı ile görüştüm gerekli bilgilendirmeyi aldım. Şimdi verilen tahlilleri yaptırmaya çalışıyprum ve bir yandan da regl olmayı bekliyorum. Benim durumum da kısaca yaş 44, yumurta kalitesi yok. olan yumurtalar da büyümüyor. 3 kez doğal yolla hamile kaldım. İlk bebeğimi 5 aylıkken kaybettim, diğerleri 2 ayı tamamlamadan düştü. Tüp bebek tadavisi gördüm 4 ay borunca kullandığım hormon ilaçları muhtemelen 4 kadına yetecek kadardı. Sonunda doktor bana tüp bebek yapamayacağımızı söyledi. Kullandığım ilçlar yüzünden 4-5 aydır 27 günde bir olan reglim önce 30-35 güne çıktı sonra da bi oldu bi olmadı bi lekelenme şeklinde oluyor. 1,5 aydır hayıt tohumu kullanıyorum. çörek otu, tarçın vsss. bir sürü karışım kullanıyorum. Son umudum PRP oldu. Bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar varsa benimle de bilgilerini paylaşabilirler mi acaba?