- Konu Sahibi mathildatuci
- #2.941
inşallah güzel sonuç alırsınız. ben 2 prp ardından da hamile kaldığım için onlara yormuştum12 gün oldu prp yaptıralı. Hep deniyoruz ama kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel sonuç alırsınız. ben 2 prp ardından da hamile kaldığım için onlara yormuştum12 gün oldu prp yaptıralı. Hep deniyoruz ama kısmet
İnşaallah benimde öyle olur. Sizde kasılma olmuş muydu rahim bölgenizdeinşallah güzel sonuç alırsınız. ben 2 prp ardından da hamile kaldığım için onlara yormuştum
evet olmuştu prp etkileri de olabilir. 2. gebeliğim 3. reglden sonra oldu. ama öncesinde kasılmalar hep olduİnşaallah benimde öyle olur. Sizde kasılma olmuş muydu rahim bölgenizde
Yatarken daha çok hissediyorum. Daha önc tüp bebek transferinden sonrada bu hissi yaşamıştım bi umut işte bakalım Allahın takdiri.evet olmuştu prp etkileri de olabilir. 2. gebeliğim 3. reglden sonra oldu. ama öncesinde kasılmalar hep oldu
inşallah :) ben prp tedavisinin işe yaradığını düşünüyorum açıkçası. güzel haberlerinizi alalım :)Yatarken daha çok hissediyorum. Daha önc tüp bebek transferinden sonrada bu hissi yaşamıştım bi umut işte bakalım Allahın takdiri.
akapunkturla ilgili bilgi verir misiniz?Merhaba,
Prp öncesi hiç yumurtam yokken prp sonrası 3 yumurta gözüktü.Tedaviye başlayabildik-prp yi ben de tavsiye ederim.2 aydır da akupuntura gidiyordum-kistlerim de yok olmuş.Tabi ben hala çok düşük olasılıktayım ama yine de yazmak istedim.
Çok sevindim sizin adınıza inşallah tedaviniz güzel sonuçlanırMerhaba,
Prp öncesi hiç yumurtam yokken prp sonrası 3 yumurta gözüktü.Tedaviye başlayabildik-prp yi ben de tavsiye ederim.2 aydır da akupuntura gidiyordum-kistlerim de yok olmuş.Tabi ben hala çok düşük olasılıktayım ama yine de yazmak istedim.
akapunkturla ilgili bilgi verir misiniz?
ilk defa duyuyorum yaptırmadığım bişey kalmış
Çok sevindim sizin adınıza inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır
Ben de sizinle aynı durumdayım hiç yumurtam yok. Prp yaptıracağım çok umut bağlamayacağım ama denemek istiyorum
Amin inşaallah siz doğum yaptınız mıinşallah :) ben prp tedavisinin işe yaradığını düşünüyorum açıkçası. güzel haberlerinizi alalım :)
Bende 3 düşük 1 kimyasal geçirdim. Çok kolay hamile kalıyordum düşüklerden sonra benim de amh ım 0.01 oldu. Tüp bebek tedavisine yanıt veremedim stresten. Akapunkturu biraz daha araştırayım belki onu da denerimAkapuntura ben heem stresim azalsın hem de yumurtalıklar uyarılsın diye başlamıştım.Süreçte stresime çok iyi geldi ki aylardır regli olmuyordum 1 ayın sonunda regli oldum. Sonuç nasıl olacak çok ümitlenemiyorum zira ben bu sene 2 kere düşük yaptım ve düşüklerden sonra bunhale geldim.(yumurtam kalmadı-baskılandı vs)
Açıkcası beklentimi sadece adet olabilmeye düşürdüm ben…Sürecimi yazarım ama açıkcası çok umutlu değilim…Ancak akupunturu stres ve alerjiler için kesinlikle tavsiye ederim.
Maalesef benim 3 gebeliğimde 7-8 haftalarda sonlandı. Şimdi de kimyasal gebelik geçirdim. Tiroidlerimde yine sıkıntı çıktığından biraz ertele dedi doktorum. Prp yaptırmıştım bu süreçte etkisi geçecek diye tekrarlıcamAmin inşaallah siz doğum yaptınız mı
Zor süreçler Allah yardımcımız olsun.Maalesef benim 3 gebeliğimde 7-8 haftalarda sonlandı. Şimdi de kimyasal gebelik geçirdim. Tiroidlerimde yine sıkıntı çıktığından biraz ertele dedi doktorum. Prp yaptırmıştım bu süreçte etkisi geçecek diye tekrarlıcam
Bende 3 düşük 1 kimyasal geçirdim. Çok kolay hamile kalıyordum düşüklerden sonra benim de amh ım 0.01 oldu. Tüp bebek tedavisine yanıt veremedim stresten. Akapunkturu biraz daha araştırayım belki onu da denerim
Stresten mi yoksa operasyonlardan mı düştü amh?Bendeki problem rahim şeklimdenmiş.Maalesef bu zamana kadar hiç bir doktorum bunu fark etmedi.Rahim şeklim için bir tek bu doktorum film istedi.Ve sonuç ileri derecede Y şekilli rahim.Genetik testim ve eşimin testleri iyi çıktı.Yani ben bir sene önce amh:1.7 iken çok rahat hamile kalırken kimse rahmimden şüphelenmedi.Şimdi amh:0.01 benim de ve işte prp ye kadar aylarca hiç yumurta yoktu…
Stresten mi yoksa operasyonlardan mı düştü amh?
Bir arkadaşımında kalp şeklindeymiş perde varmış almışlardı perdeyi tüp bebekle hamile kaldı şimdi 3 yaşında kızı var
Siz operasyon geçirdiniz mi rahimle ilgili?