- Konu Sahibi mathildatuci
- #2.861
Hormon testlerime göre benimde fsh değerim 12 amh değerim de 1.19 cıktı ve henüz 22 yaşındayımAnladım. FSH 19 civarı. Çok da yüksek sayılmaz. Düşürülür. Ben 2 sene öncesinde FSH ölçtürdüğümde 15 civarındaydı. İnternetten araştırdığımda TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İÇTİM 3 ay boyunca. Ve her ayın sonunda FSH ölçümü yaptırmıştım. Kademeli olarak 8 civarına düşürmüştüm. Hatta o dönemde ben hayıt hidrosolü de içmiştim. Hormon dengelemesi için. Hayıt, biz kadınlar için çok faydalıymış. Ben şu an Venatura markasının hapını içiyorum hatta . 2 ayda bir alır içerim hayıt hapını. Kadınlık hormonlarını dengelemeye ve menapoz etkilerini azaltmaya faydası varmış. Çok şeyler yazıyordu. Denemekten zarar gelmez diye içiyorum. Geçen yaz tekrar tüp bebek tedavisi olacağımda FSH'ıma bakılmıştı. 5-6 civarında çıkmıştı. Hormon dengelerimi beğenmişti doktorum. Yumurtam da bir ay görünüyor, bir ay görünmeyebiliyor şeklindeydi. Ama daha öncede dediğim gibi rahim inceliğimden çocuğum olmuyor benim. Ki bu da çok büyük bir sorun. Çünkü bebek rahimde büyüyecek. Rahim bozuk olunca tutunamıyor. Farklı bir PRP'de yaptı doktorum. Bir değişiklik olmadı.
Eğer rahim ile ilgili incelik sıkıntınız yoksa sonuna kadar deneyin. Çünkü ben internette 44-45-46 yaşında hamile kalanlar doğuranlar gördüm tedavi ile. Ama takviyelerinize muntazam devam etmelisiniz. Bıkmak,yılmak yok. Yumurta ve sperm varsa, anne/baba olma ihtimali her zaman vardır.
Nice insanlar var yumurta ve sperm'i yok diye doktorlar geri çeviriyorlar.
Rabbim onlara da nasip etsin inşallah.
En zoru da onlarınki çünkü.
Sizin, bizim en azından yumurtamız, spermimiz var diyoruz, ümidimiz oluyor.
O yüzden fırsatları sonuna kadar değerlendirmekte fayda var.
Ne zaman nasip olacağını ALLAH BİLİR.
Hayıt otunu daha önce de duydum ama cesaret edemedim düşsün diye beklerken değerlerim yükselir diye falan
Bi de adetim biteli 3 gün oldu
Bu konuda yardımcı olur musunuz
Sizce kullanayim mi iyi gelir mi ?