• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtaların fazla büyümesi

sapsik-88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
1.177
823
53
Merhaba hanimlar sizlere bir sorum olacak
Yardımcı olanlara teşekkürler..

2 ay klomen 1 ay femara kullandım ve femara kullandığım ay asilamam oldu
Sonuçlar negatif

Bu tedaviler sırasında günde 2 kez 5 gün klomen ve femara kullandım yumurtalarım 4 5 tane oldu ve büyüklükleri de en büyüğü 5 cm ye yaklaştı

Doktorum ovitrelleden önce e2 hormonuma baktı ve 500 lerde değeri görüp iğneyi yaptı

Sorum ise bu büyüklükteki bir yumurta sağlıklı mi

Gittiğim başka doktorlar asilamanin boşuna yapıldığını yumurtanın 22 mm yi geçtikten sonra içinin boşandığı için yani bozulduğunu söyledi bu konuda bilginiz var mı

Yumurtalarımin bu denli büyük olması sıkıntılı mi üstelik bu büyüklüğe Reglin 12. Günü ulaşıyor

Kendimi kandırılmış hissediyorum bu konuda beni aydinlatmanizi rica ediyorum

Sevgilerle..

Yumurta kontrolune cok gitmedim ama ilk ilacsiz yumurta kontrolumde 9.gun 13 ml di. 14. Gun 16.5 ml di. Benimkine bile geriden geliyor demisti dr.klomen tedavimdede 23ml olmustu. Asilamdada 21.23. 19 ml ken asilama yapilmiati w2 de 1500 kusurdu. 5 ml yumurtda olcusu cok ufak bir olcu canim. Dr degiliz ama drlarin bilirkisilerin yaptigi aciklamalarla dolu internet..bu olculerle asilama yapilmasi tamamen kandirmaca olmus. Benim asilamamdada ben dr a spermlwre bakalimmi hocam ona gore bu igneleri hormonlari alayim.bosuna olmasin demiatim. Biz asilama gunu aliyoruz demisti. 4 olgun yum ile asilamaya gittim. Sperm 5 milyon cikti. Dibininde dibi....e tabiki tutmadi. Basta sperm testi yapilsydi asilama hic olmayacaktim

Wuuu 5 cm olayini 5 ml algiladim.yani 50 ml e ulasiyor yumurtalar.oldukca buyuk.iyide o buyuklugune gelene kadar catlamasini ne engelliyor acaba. Asiri buyuk folikullerin kalite anlam kaybettigini bende okumustum canim.klomenle bu sekilde mesela tupte asilamada kullanilan igneler olsa ne gibi sonuc olabilir bilgi verdimi doktorunuz

Wuuu 5 cm olayini 5 ml algiladim.yani 50 ml e ulasiyor yumurtalar.oldukca buyuk.iyide o buyuklugune gelene kadar catlamasini ne engelliyor acaba. Asiri buyuk folikullerin kalite anlam kaybettigini bende okumustum canim.klomenle bu sekilde mesela tupte asilamada kullanilan igneler olsa ne gibi sonuc olabilir bilgi verdimi doktorunuz
50 mm evet canım bilemiyorum klomenle bu hale geliyorlar tüp bebek ya da iğne tedavisi olmadım bu konuda hiçbir fikrim yok o nedenle buraya bilgi almak için yazdım..

Catlamadigina eminim ama o buyuklukte catlayinca akıntım ve ağrım oluyor

Çoook büyümüş.. Bence klomen bu kadar uyarıyorsa hiçbi şey kullanmadan da oluyordur yunurtlaman

E2 ile lh a bakiyolar bu donemde canim.lh dusuk e2 yuksek olmasi bekleniyor.ama referans degerlerini bende bilemiyorum

Olsun yumurtalar icin e2 yumurta basi 200 gibi bir deger oluyor ornegin 19mm-22mm-23mm-23mm boyutlarindaki 4 yumurtanin e2 deger tahimini 700 ile 900 arasinda oluyor

Çoook büyümüş.. Bence klomen bu kadar uyarıyorsa hiçbi şey kullanmadan da oluyordur yunurtlaman
Yumurtlama da sıkıntı yok canım ama rutin işlem uygulaniyor biliyorsun klomen ve ovitrelle

1 2 aya tüp bebek tedavisi göreceğim ön bilgi olması açısından soruyorum bu kadar büyümesi tehlikeli mi yani içi boş mudur

Yumurtlama da sıkıntı yok canım ama rutin işlem uygulaniyor biliyorsun klomen ve ovitrelle

1 2 aya tüp bebek tedavisi göreceğim ön bilgi olması açısından soruyorum bu kadar büyümesi tehlikeli mi yani içi boş mudur
evet muhtemelen. sağlıklı değildir o. benim 22 mm yumurtaya bile bu büyüklük hafif fazla dediler düşün yani. nitekim döllenmedi de o yumurta. klomeni günde 2 mi içtin? acaba bide 1 tane mi içsen?

evet muhtemelen. sağlıklı değildir o. benim 22 mm yumurtaya bile bu büyüklük hafif fazla dediler düşün yani. nitekim döllenmedi de o yumurta. klomeni günde 2 mi içtin? acaba bide 1 tane mi içsen?

Canım laparoskopi olacağım kistlerim var ameliyat sonrası rahim yumurtalik temizken tüp bebek yapacağız
O yüzden klomen tedavisi yerine iğne yaparlar sanırım biraz da doktoruma bu konuda bilgi vermek için de soruyorum
Çünkü doktorumu değiştirdim
2 çikolata kisti ve 1 miyomu 6 aylık tedavim boyunca göremedi kendileri

Canım laparoskopi olacağım kistlerim var ameliyat sonrası rahim yumurtalik temizken tüp bebek yapacağız
O yüzden klomen tedavisi yerine iğne yaparlar sanırım biraz da doktoruma bu konuda bilgi vermek için de soruyorum
Çünkü doktorumu değiştirdim
2 çikolata kisti ve 1 miyomu 6 aylık tedavim boyunca göremedi kendileri
anladım, iğneyi zaten önce düşük dozda başlarlar. bakarsın o zaman fazla büyümez. Allah rast getirsin

Canim icin rahat olsun sendeki sikinti su olmUs gunde iki doz iciyormussun.dozunu az tutmaliydi dr un.tup bebekte Ayni sorun olmaz iyi bir dr secersen.zaten ilk once buyutucu daha sonra baskilayici iciyorsun fazla buyumesini ve catlamasini engellemek icin

Canim icin rahat olsun sendeki sikinti su olmUs gunde iki doz iciyormussun.dozunu az tutmaliydi dr un.tup bebekte Ayni sorun olmaz iyi bir dr secersen.zaten ilk once buyutucu daha sonra baskilayici iciyorsun fazla buyumesini ve catlamasini engellemek icin

Anlıyorum canım bu konuda deneyimsizim

E2 ti çok güzel anlatmışsın teşekkürler yardımlarınız için..

50 mm evet canım bilemiyorum klomenle bu hale geliyorlar tüp bebek ya da iğne tedavisi olmadım bu konuda hiçbir fikrim yok o nedenle buraya bilgi almak için yazdım..

Catlamadigina eminim ama o buyuklukte catlayinca akıntım ve ağrım oluyor

Merhaba nasıl geçti acaba bir sene geçmiş ama üzerinden

Back