Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar hastaneden geldım yumurtalarımın sayısı aynı 6 tane ama büyümüşler en kucugu 8 mm en büyüğü 11 mm bugun cetrodıte ıgneye baslıyorum yumurta toplama gunune kadar devam edecek allahım sona dogru yaklasıyorum ınsallah bu kez olur olmayacak dıye öyle cok korkuyorum kı
selam kızlar hastaneden geldım yumurtalarımın sayısı aynı 6 tane ama büyümüşler en kucugu 8 mm en büyüğü 11 mm bugun cetrodıte ıgneye baslıyorum yumurta toplama gunune kadar devam edecek allahım sona dogru yaklasıyorum ınsallah bu kez olur olmayacak dıye öyle cok korkuyorum kı
canım inşallah bu defa bebişin sana sımsıkı tutunur.. olumlu düşün canım. stressden uzak dur. rahatlamak için dua et bol bol.
canım öneml olan zaten yumurta sayısı değil kalitesi umarım bu defa yüzün gülecek. korkmana gerek yok rahat ol iyi şeyler düşün canım hakkında hayırlısı olsunn
canım sende benım aklımdasın hep gelmenı beklıyorum heyecanla bende senın ıcın duacayı canım benımbak ne güzel herşey yolunda gidiyor.çok sevindim.sakın moralini bozma herşey yolunda gidecek.biliyomusun ben senden güç alıyorum.çok dua ediyorum.lütfen ümitsizliğe kapılma.olacak inşallah.
evet canım yolunda sımdılık umarım sonuda ıyı olur destegın ıcın tesekkur ederımadacım hayırlısıyla her şey güzel gidiyor maşallah canım
canım sagol sımdılık hersey yolunda bakalım ben su an ankaradayım ılkınde transfere hazır olunca gelmıstım bu kez burda basladım ılaclara takıplerım burda yapılıyor boyle daha rahat oldu hergun ultrasona gırıyorum ıcım rahat bısey gozden kacsın ıstemıyorum hayırlısı artık gerısı allahın takdırıcanııımm negüzeel maşallah.ne korkması canım inşallah tutunur bebişlerin.sen şuan ankaradamısın takiplerin bulunduğun yerdemi yapılıyo?öptüm tatlım olumsuzluğa yer verme kafanda.