yumurtalarım büyümüşler

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam kızlar hastaneden geldım yumurtalarımın sayısı aynı 6 tane ama büyümüşler en kucugu 8 mm en büyüğü 11 mm bugun cetrodıte ıgneye baslıyorum yumurta toplama gunune kadar devam edecek allahım sona dogru yaklasıyorum ınsallah bu kez olur olmayacak dıye öyle cok korkuyorum kı

selam kızlar hastaneden geldım yumurtalarımın sayısı aynı 6 tane ama büyümüşler en kucugu 8 mm en büyüğü 11 mm bugun cetrodıte ıgneye baslıyorum yumurta toplama gunune kadar devam edecek allahım sona dogru yaklasıyorum ınsallah bu kez olur olmayacak dıye öyle cok korkuyorum kı

canım inşallah bu defa bebişin sana sımsıkı tutunur.. olumlu düşün canım. stressden uzak dur. rahatlamak için dua et bol bol.

canım öneml olan zaten yumurta sayısı değil kalitesi umarım bu defa yüzün gülecek. korkmana gerek yok rahat ol iyi şeyler düşün canım hakkında hayırlısı olsunn

bak ne güzel herşey yolunda gidiyor.çok sevindim.sakın moralini bozma herşey yolunda gidecek.biliyomusun ben senden güç alıyorum.çok dua ediyorum.lütfen ümitsizliğe kapılma.olacak inşallah.

canım inşallah bu defa bebişin sana sımsıkı tutunur.. olumlu düşün canım. stressden uzak dur. rahatlamak için dua et bol bol.

canımmm sagol evet cok dua edıyorum allahım sesımı duyup benı bu kez sevındırsın dıye destegın ıcın sagol canım

canım öneml olan zaten yumurta sayısı değil kalitesi umarım bu defa yüzün gülecek. korkmana gerek yok rahat ol iyi şeyler düşün canım hakkında hayırlısı olsunn

evet canım kalıtelı 2 tane olsun ve annelerını bırakmasınlar yeter bana dunyanın en mutlu ınsanı olurum bana oyle moral oluyorkı sızın varlıgınız sagolun canlarım

bak ne güzel herşey yolunda gidiyor.çok sevindim.sakın moralini bozma herşey yolunda gidecek.biliyomusun ben senden güç alıyorum.çok dua ediyorum.lütfen ümitsizliğe kapılma.olacak inşallah.
canım sende benım aklımdasın hep gelmenı beklıyorum heyecanla bende senın ıcın duacayı canım benım

canııımm negüzeel maşallah.:nazar:ne korkması canım inşallah tutunur bebişlerin.sen şuan ankaradamısın takiplerin bulunduğun yerdemi yapılıyo?öptüm tatlım olumsuzluğa yer verme kafanda.

canııımm negüzeel maşallah.:nazar:ne korkması canım inşallah tutunur bebişlerin.sen şuan ankaradamısın takiplerin bulunduğun yerdemi yapılıyo?öptüm tatlım olumsuzluğa yer verme kafanda.
canım sagol sımdılık hersey yolunda bakalım ben su an ankaradayım ılkınde transfere hazır olunca gelmıstım bu kez burda basladım ılaclara takıplerım burda yapılıyor boyle daha rahat oldu hergun ultrasona gırıyorum ıcım rahat bısey gozden kacsın ıstemıyorum hayırlısı artık gerısı allahın takdırı

adacığım durumun nedir. perşembe günü randevum var.çarşamba yola çıkıyoruz.hayırlısı canım.

canım bugun gıtmeyecegım carsambaya cagırdılar cumaya yumurta toplanır dıye tahmın edıyorum en kısa görusmek uzere

X