- 22 Şubat 2021
- 143
- 58
- 48
- 28
- Konu Sahibi Teletabiiii
Arkadaşlar merhaba, tüm hormon tahlillerim yapıldı her şey çok iyi -olması gerektiği gibi çıktı, amh 10.24 çıktı diğer değerlerime bakarak doktor yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söyledi. Yaklaşık 8 aydır çocuk istiyoruz, 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay 2 yumurtam oluşmuştu. 24 ve 27 mm yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bunu yumurtalarımın çok büyümüş olduğu i.in olmadığını düşünüyorum . bu ay yine kullandım ve 11 gün doktora gittim alttan baktı 3 yumurtam oluşmuş sadece bir tanesinin boyutunu söyledi 26 mm, diğer ikisini ölçemedi çünkü ben biraz rahatsız oluyorum alttan bakıldığında (vajinismus geçmişim olduğu için), diğer 2sinin boyutunu bilmiyoruz muhtemelen onlarda çok büyük olabilir. ogün çatlatma iğnesi vurdurdum ve 2 gün sonra doktora gittim tekrar baktı ve yumurtalarımın çatladığını söyledi aynı zaman da kan testi verdim ve progesteron değerim 5.44 çıktı . benim gibi yumurtaları bu kadar büyüyüp hamile kalanlar var mı arkadaşlar ya da bu yazdıklarımdan bana tavsiye de bulunacaklar ?