Yumurtalama sonrası

Gulcan 67

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
18
2
1
29
Kızlar yumurtalama görene kadar 5 kez ilişki yaşadım adet döneminden sonra yumurtalamayi gördüm gün 1 kez daha yaşadım bu ayın 23 u idi test için çok sabirsizim yapsam mı ne zaman yapsam bilmiyorum internetten 7 8 gün sonra bile olur deniliyor birde mide bulantısı tiksindi var acaba heyecandan mi oluyor bu 2 çocuğum olacak yani Allah ne zaman nasip ederse

Kızlar yumurtalama görene kadar 5 kez ilişki yaşadım adet döneminden sonra yumurtalamayi gördüm gün 1 kez daha yaşadım bu ayın 23 u idi test için çok sabirsizim yapsam mı ne zaman yapsam bilmiyorum internetten 7 8 gün sonra bile olur deniliyor birde mide bulantısı tiksindi var acaba heyecandan mi oluyor bu 2 çocuğum olacak yani Allah ne zaman nasip ederse
Hayır çok erken kanda bile 7 8 günde çıkmaz 12-14 gün arasında çıkar. Sabretmek zorundasın :)

Bence bekle 12 gün fln geçsin üzerinden öyle test yap
Ya birde bu ovulasyon testi yaptım daha önce umurtalama gördüm çatlama gördüm dün öylesine sabredemedim baktım bugün çünkü ben hamile olduğumu ilk ovulasyonla anladım yanlışlıkla ovulasyon testi yapıp çok koyu görmüştüm sonra baktım hamileymisim .... Dünde bir denedim ovulasyon hala silik bir çizgi çizgi var testte

Back
X