öncelikle geçmiş olsun...arkadaşım..
benimde hamileliğimin ilk ayında böyle bir şikayetim vardı kist yani.Ama zannediyorum 9 cm.ulaştığında crrahi müdalede bulunuluyor.Doğumdan sonra kaybolduğu anlaşıldı.Sen kendini kasma sakın yara konuşundada bunun tedavisinin basit olduğunu duydum.Sen doktoruna güven..İçin rahat etmiyorsa başka bir doktora daha git.Eminimki ileride çokkk tatlı bebeklerin olacak sen bunlarla kendini üzme kadın olmanın içinde bunlarda var işte naaaapaaalımmmm..
geçmiş olsun arkadaşım kanamanın sebebi acaba kistmi yoksa yaramı bu kesinleşdimi bende hala kist var herkesinki farklı sen bence hemen bebek yap kistleri en kolay böyle yenersin yoksa hep dogum kontrol hapı kullanırsın tecrübe me dayanarak söylüyorum moda oldu anam herkesde kist var
Canımlarım kisti geriletmek ve yok etmek için kudret narı ve balı cam bir kavanozda karıştırın. 2 hafta bekletip sabahları aç karınla 1 tatlı kaşığı yiyin. 40 gün devam edilecek inşallah hepimiz bu dertten kurtulucaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/2008-yazinda-esine-hamis-oldugunu-mujdelemek-isteyen-umut-yildizlari-t180536/index84.html
canım ya kudret narını hiç duymamıştım.biraz tarif etsene nasıl bişey bu.
Benimde sol yumurtalığımda 5.5 cm lik nurtopu gibi bir kistim var ..kist ağrı yapmaz diolar ama bende ağrı yapıyo nedense .şuan soğan kürünü uyguluyorum umarım kistler erir..bu hafta içinde doktora gidicem her zaman olduğu gibi gene ilaç vericek...İnşallah ameliyata gerek duymaz yumurtalıklarımıda alıcaklar die çok korkuyorum çünkü o yüzden olmak istemiyorum..senağlama
çok tşk vadideki zambak bide seninde idrarın sancılı oluyomu ve kan geliyomu acaba benim öyle oluyo yarın doktora gidicem inş kötü bişi demez Allah acil şifalar versin...
hmmm çok saol canım yaa bugün gittim doktora aldırmayı düşünüyorum yoksa çok sancı veriyo kapalı laparoksi yapıyolarmış yumurtalıklara dokunmuyolarmış yaptırıp kurtulayım diyorum internettende araştırdım ölee kanlı felan diilmiş zaten kadın rahmine ne oluyosa SİTRESTEN oluyo dedi hiç sitres yapmıcan dedi amaa nerdeeeee sakın kafana bişi takma kendimize yazık ediyoz bak erkeklerin hiç bişisi yok ne oluyosa kadınlara oluyo eşimde üzülüyo böyle olmama takmayım diyorum ama yapamıyorum korkuyorum bide anamdan babamdan ayrıyom buralarda onada üzlüyorum offf offff yok yokki eşimide çok üzüyorum kendimide en iyisi kökünden kurtulmak yoksa küçüleceği yok ilaçlarla neyse çok yazdım heralde :) kendine çok iyi bak inş sende hemen iyileşirsin vaddideki zambak eğer ameliyat olursam aydınlatırım senide
sadece kadın hastalıklarının değil bütün hastalıklar stresten üzüntüden kaynaklanıyo..
bende yarın doktora gidicem ..ya ilaç vericek yada ameliyat olmayı önericek..Hadi haırlısı bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?