Merhaba arkadaşlar, adet dönemimde olmadığım bir zamanda 9gün kesintisiz kanamam oldu. 14 aylık evliyim. renkli doppler de sağ yumurtalıkta 6cm çapında kist ortaya çıktı temiz oldu söylendi. şuan ilaç tedavisi oluyorum 10gün sonra regl olacağım ilaçla tabiki. eğer kist yok olmamışsa ameliyat dediler. aslında şu yaşıma kadar adet günüm dahi şaşmamıştı. ne ağrı bilirim ne rahatsızlık, şimdi tedirginim,ayrıca rahim ağzındada 2.5 cmlik yara varmış onuda yakacaklarmış adet sonrası. korkum ileride bebiş düşündüğümüz zaman hamile kalamamam. Acaba bu hastalıklar bittikten sonra kısırlığı incelemek adına testler varmıdır?
Merhaba arkadaşlar, adet dönemimde olmadığım bir zamanda 9gün kesintisiz kanamam oldu. 14 aylık evliyim. renkli doppler de sağ yumurtalıkta 6cm çapında kist ortaya çıktı temiz oldu söylendi. şuan ilaç tedavisi oluyorum 10gün sonra regl olacağım ilaçla tabiki. eğer kist yok olmamışsa ameliyat dediler. aslında şu yaşıma kadar adet günüm dahi şaşmamıştı. ne ağrı bilirim ne rahatsızlık, şimdi tedirginim,ayrıca rahim ağzındada 2.5 cmlik yara varmış onuda yakacaklarmış adet sonrası. korkum ileride bebiş düşündüğümüz zaman hamile kalamamam. Acaba bu hastalıklar bittikten sonra kısırlığı incelemek adına testler varmıdır?
ben de düden bu yana sanki karnımı çiziyorlarmış gibi içeride bir sancı var ya üşüttüm dedim ya barsaklarım bozuldu dedim ikinci kutu ilacım bitecek 1 hafta kaldı bakalım adet olursam kontrol kaldı. ama bugün biraz sancım var yine..ayni sorun bendede vardi ve 1 yil icinde 2 defa kist yüzünden ameliyat oldum sonra dogum kontrol hapi almamai önerdi Prof. ki ozamanda bekardim hapi kulandiktan sonra kist bideha olusmadi ...bide yumurtalikta oldugundan dolayi kist cok korkmustum cünki emeliyatta yumurtaliklarin alinada bilinirmis öyle söylemisti doktor ama hersey yolunda gitti ve simdi bir kiizm var..sanada büüyk gecmis olsun
unutmadan yazayim yumurtalikta olan kist bende patlamisti yani Dr gittimde 1 gün daha gec kalsaymisim beni zehirlermis ki bende sadece karin bölgesinde sadece sizi vardi cok agriyordu bende karin sancisi sanmistim ihmal edip gitmedim ki bende kanama olmadi sadece agri vardi
arkadaşlar kiste olunca nasıl bir kanama oluyor?Arkadaşım adet zamanım değildi 8 gün süren bir kanamam oldu demiş.benim bu ay reglm 7 gün önce başlamıştı damla damla 8 gün sürmüştü sonra ayın 21inde benden kahverengi sarı arası lekeler gelmeye başladı.Onlar da damla damla sadece peçeteyle silince geliyorlar kistte böyle şeyler olabiliyor mu?
sen yine şanslısın canım benim aynı sorun aynı yerde bendede kist var benim adet olma zamanımda çok çok ağrım oluyodu o zamanlar yırtılma yapıyomuş yasmin diye bi doğum kontrol hapı verdi ama benimki geçmiyo sen yine ameliyatla kurtulucaksın inş benimse yırtılıyo tekrar topluyo ameliyat olsamda vücudum kendi kendine üretiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?