- 9 Kasım 2024
- 74
- 17
- 23
-
- Konu Sahibi meryem2132
Kaset test değilde erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur kaset test genelde adet günü ve sonrası pozitif çıkartıyorBuarada dün 12. Gündü bu sabah 13 oluyor yine yaptım kaset silik
Onuda dün gece yaptım negatiftiKaset test değilde erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur kaset test genelde adet günü ve sonrası pozitif çıkartıyor
8 aydır istiyoruz doktorada gittik hiçbir sıkıntı yok sadece rahim filmi çektirmedim onun dışında herşeyi yaptımKaset test değilde erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur kaset test genelde adet günü ve sonrası pozitif çıkartıyor
Tatlım ben gynoseed jel kullandım yeni öğrendim hamileyim 1 kere kullandım ve hamile kaldım tavsiye ederim8 aydır istiyoruz doktorada gittik hiçbir sıkıntı yok sadece rahim filmi çektirmedim onun dışında herşeyi yaptım
Kesinlikle kullanılmalıTatlım ben gynoseed jel kullandım yeni öğrendim hamileyim 1 kere kullandım ve hamile kaldım tavsiye ederim
Sende mi onla hamile kaldınKesinlikle kullanılmalı
Ben yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)Sende mi onla hamile kaldın
Ayy hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alır inşallah sende tez vakitte hamile kalırsın inşallahBen yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)
Benim jel yetişmeden pik gördüm. :) bakalım 10 gün sonra sonuç ne olacak.Ayy hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alır inşallah sende tez vakitte hamile kalırsın inşallah
Peki nerden almam gerekiyorTatlım ben gynoseed jel kullandım yeni öğrendim hamileyim 1 kere kullandım ve hamile kaldım tavsiye ederim
Yani güvenilir mi pekiBenim jel yetişmeden pik gördüm. :) bakalım 10 gün sonra sonuç ne olacak.
Şimdi baktım da 8 günlük müş nasıl kullanıcamTatlım ben gynoseed jel kullandım yeni öğrendim hamileyim 1 kere kullandım ve hamile kaldım tavsiye ederim
Evet. Bir gebenin günlüğü sayfasından alabilirsinizYani güvenilir mi peki
İlişki öncesi vajina içerisine sıkacaksınŞimdi baktım da 8 günlük müş nasıl kullanıcam
Peki sadece yumurtlama zamanında mı kullanayımEvet. Bir gebenin günlüğü sayfasından alabilirsiniz
Yumurtlama gördüğün gün ile beraber 3 gün üst üste birliktelik ile beraber eşinde sperm sorunu yok ise.Peki sadece yumurtlama zamanında mı kullanayım
Bende bu ay kullanıcam inşallah, güzel haberlerle geliriiiiz inşallahBen yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)
Amin inşallah:)Bende bu ay kullanıcam inşallah, güzel haberlerle geliriiiiz inşallah