4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki günlerini söyledi ama eşim psikolojik olarak gerildi o günlerde ve boşalmada sorun yaşadı sadece 1 kez boşalma oldu.boşa gitti her şey. ....çok üzülyorum böyleşeyleri yaşayan biz miyiz acaba sadece
Cnm bnm oncelikle uzulme ama bir daha iliski gunlerini sadece sen bil o gunlrrde esine suslen puslen anlarsin iste... O zmn gergin olmasina sebep olmaz hayirlisiyla bebisini al kucagna ins....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cvp yazdm ama gelmedi sanorim bnm bu ikinci ewliligm ilkinde. Oglum var yurt dsinda uzak
Şimdi geldi canım. Allah hepimizin gönlündekini versin hayırlı zamanda. Bazı şeylerin çok üstüne düşünce olmuyor
Fazlasyla katiliyorum sen nerdw otruyosu. Merak ettm yakinmi bna :)
Çok normal canım.. Görev ve zorunluluk halini alıyor.. Onlar da makine değil sonuçta, her istediğimizde spermleri döküversinler..:)))
Bence de ilişki günlerini bir tek sen bil.. Böylece sorun kalmaz..
Ben yenibosnadayım canım, Bahçelievler'e bağlı. Sen nerdesin
Taksim tarafi dolapdere sen netfe ogretmenlik yapyosun?
Yenibosnada bir okulda yapıyorum evime çok yakın
Bnm orda cok tanidik warda kocasinan da o yuzdn sordm cnm ne ogretmeni okl oncesmi ?
Amazon senin var mu bebişin
Var canım.. 4 yaşında bir kızım var, bi de şu an hamileyim.. 2 sine de yumurta takibiyle hamile kaldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Eşini de çok iyi anlıyorum.. Görev halini alması çok can sıkıcı, istek namına bir şey kalmıyor bazen insanda ama mecbursun.. Bu mecburiyet de işte keyif kaçırıyor.. Biz de yaşadık sizin yaşadığınız o sıkıntıları.. Of yani bitti şükür..
Canım biz son 3 aydır denemeye başladık bebek için çalışmalara. Yumurta takibi yapalım dedi doktor benim sabırsızlığını görünce. 12. Gün çağırdı beni baktı yumurtalara. Yumurtaların bu ay büyümemiş dedi moralim bozuldu. Sonra 18. Gün sağ kasığımda ağrım var diye tekrar gittim. Baktı bu seferde yumurtan tam 20 mm olmuş dedi şaşırdı. Sonra çatlatma iğnesi verdi vuruldum . İlişki günlerini verdi. Çarşamba vuruldum Perşembe ilişki oldu. Cumartesi de olması gerekiyordu ama bitürlü eşim rahatlayın boşalamadı. Moralim bozuldu. Hep uğraşan benim diye de kendime kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?