yumurta

angel_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
253
32
123
4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki günlerini söyledi ama eşim psikolojik olarak gerildi o günlerde ve boşalmada sorun yaşadı sadece 1 kez boşalma oldu.boşa gitti her şey. ....:( çok üzülyorum böyleşeyleri yaşayan biz miyiz acaba sadece :(

4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki günlerini söyledi ama eşim psikolojik olarak gerildi o günlerde ve boşalmada sorun yaşadı sadece 1 kez boşalma oldu.boşa gitti her şey. ....:( çok üzülyorum böyleşeyleri yaşayan biz miyiz acaba sadece :(

Cnm bnm oncelikle uzulme ama bir daha iliski gunlerini sadece sen bil o gunlrrde esine suslen puslen anlarsin iste... O zmn gergin olmasina sebep olmaz hayirlisiyla bebisini al kucagna ins....

Bir daha zaten öyle yapmayı düşünüyorum. Bu işi yaparken bu kadar gerilecekvtakıntı yapacak ne var onu da anlayamadım zaten. Ben de çok gerildim, her şeye herkese sinir olur oldum . Senin bebişin car mı canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cvp yazdm ama gelmedi sanorim bnm bu ikinci ewliligm ilkinde. Oglum var yurt dsinda uzak :(

Şimdi geldi canım. Allah hepimizin gönlündekini versin hayırlı zamanda. Bazı şeylerin çok üstüne düşünce olmuyor

Çok normal canım.. Görev ve zorunluluk halini alıyor.. Onlar da makine değil sonuçta, her istediğimizde spermleri döküversinler..:)))
Bence de ilişki günlerini bir tek sen bil.. Böylece sorun kalmaz..

Çok normal canım.. Görev ve zorunluluk halini alıyor.. Onlar da makine değil sonuçta, her istediğimizde spermleri döküversinler..:)))
Bence de ilişki günlerini bir tek sen bil.. Böylece sorun kalmaz..

Amazon senin var mu bebişin

Amazon senin var mu bebişin

Var canım.. 4 yaşında bir kızım var, bi de şu an hamileyim.. 2 sine de yumurta takibiyle hamile kaldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Eşini de çok iyi anlıyorum.. Görev halini alması çok can sıkıcı, istek namına bir şey kalmıyor bazen insanda ama mecbursun.. Bu mecburiyet de işte keyif kaçırıyor.. Biz de yaşadık sizin yaşadığınız o sıkıntıları.. Of yani bitti şükür..

Var canım.. 4 yaşında bir kızım var, bi de şu an hamileyim.. 2 sine de yumurta takibiyle hamile kaldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Eşini de çok iyi anlıyorum.. Görev halini alması çok can sıkıcı, istek namına bir şey kalmıyor bazen insanda ama mecbursun.. Bu mecburiyet de işte keyif kaçırıyor.. Biz de yaşadık sizin yaşadığınız o sıkıntıları.. Of yani bitti şükür..

Canım biz son 3 aydır denemeye başladık bebek için çalışmalara. Yumurta takibi yapalım dedi doktor benim sabırsızlığını görünce. 12. Gün çağırdı beni baktı yumurtalara. Yumurtaların bu ay büyümemiş dedi moralim bozuldu. Sonra 18. Gün sağ kasığımda ağrım var diye tekrar gittim. Baktı bu seferde yumurtan tam 20 mm olmuş dedi şaşırdı. Sonra çatlatma iğnesi verdi vuruldum . İlişki günlerini verdi. Çarşamba vuruldum Perşembe ilişki oldu. Cumartesi de olması gerekiyordu ama bitürlü eşim rahatlayın boşalamadı. Moralim bozuldu. Hep uğraşan benim diye de kendime kızdım

Pazartesi salı da ilişki önerdi ama onları uygulayabile miyiz hiç bilmiyorum doğrusu, daga yolun başından hayal kırıklığına uğradım. Bazen çok şey bilmek yetmiyor sanırım.çok bilince insana Arar veriyor

Canım biz son 3 aydır denemeye başladık bebek için çalışmalara. Yumurta takibi yapalım dedi doktor benim sabırsızlığını görünce. 12. Gün çağırdı beni baktı yumurtalara. Yumurtaların bu ay büyümemiş dedi moralim bozuldu. Sonra 18. Gün sağ kasığımda ağrım var diye tekrar gittim. Baktı bu seferde yumurtan tam 20 mm olmuş dedi şaşırdı. Sonra çatlatma iğnesi verdi vuruldum . İlişki günlerini verdi. Çarşamba vuruldum Perşembe ilişki oldu. Cumartesi de olması gerekiyordu ama bitürlü eşim rahatlayın boşalamadı. Moralim bozuldu. Hep uğraşan benim diye de kendime kızdım

Çatlatma iğnesinden sonra ya da yumurta çatlamaya hazır hale geldikten itibaren 1 hafta-10 gün günaşırı ilişki canım.. Sakın 1-2 defayla bırakma devam..Ne zaman çatlayacağı belli olmaz çünkü..

merhaba ben 2 yıllık evliyim 17-18 ay yasmin kullandım marttan beri korunmayı bıraktık ilk ay adetim 10gün gecikti sonraki ay 7 gün falan derken enson şuan 36. günde adet oldum ilk gecikdiğim ay dr kist gördü over kist adet olamadığın için olmuş dedi 3- 4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi gittim kistler hala duruo tamda yumurtalıkların üstünde adetimin 2. günü ve 21. günü hormon testleri istedi . tekrar ultrasyon cekıldım ultrasyon dr. yumurtaların sert catlama olmuo kendını yumurtalıklardan atamıo sanırım o yuzden orada birikip kist oluşturmuş dedi. kadın dgum dr. daha görmedi kan sonuclarım cıksın ole gidicem bakalım.
kızlar var mı böle bir durum yasayan sonucu ne tedavisi ne 2 gündğr canım çok sıkkın

Back