• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar size bir şey sorucam,öok özür dilerim bu sorum için.Benim adet yaklaştığında ve düşüklerim olunca vajınada küçük küçük gaz çıkışları oluyor
Aranızda böyle bir şey yaşıyan varmı?
Doktora sordum vajina kasları zayıflamış,ekzersiz yap diyor.ama beni rahatsız eden şey acaba sorunum var rahim bebeğimi düşürüyor bu yüzden diye.
Yoksa bu normal bir şey?
Hatırlatım ki bu cinsi ilişki sonrası olan gaz baloncukları değil.
Vede kenardan duyulmuyor,sadece ben hiss ediyorum
Bu sorunuza cevap bulabildiniz mi ? Bende de aynı sorun var. Hatta ben de artarak devam ediyor. Ve normal olduğunu söyledi doktor. Size bişey demişler miydi

Aynı şey bendede oluyor hatta Doktora sormaya utandım hep çünkü nasıl tarif edeceğimi bilemedim:KK43: hastalanacağımı ben hep oradan anlıyorum. 3. Tüp bebek tedavisinde test günü teste gerek yok hamile değilim demiştim öyle küçük küçük gaz çıkışları olduğu için sanki rahim içinden bağırsak geçiyor..:işsiz:
Neden olduğunu bulabildiniz mi

Allah’ın hepinizin yardımcısı olsun gerçekten belki de haklısınız daha yaşım genç belki şansım vardır buraya girince hepiniz moral oluyorsunuz allah razı olsun iyi ki varsınız
Bana her ne kadar sana göre kendimi yaşlı hissettirmende Sende İyiki varsın hayatım

canım aslnda sen bizden önce oldun biz daha olmadıkki ben de bunu anlamıyorum ama vardır bir bildikleri diyorum. hadi sen adet oldun transferin belli oldu durubalım olmadı onunda tarihi belli bende oda yok bekleyip göreceğiz bakalım
Valla canım aslında fiziken adet olmadım adet söktürücü aldım bir defa sanki bir parmak pede çamur sürülmüş gibi bişey geldi bodrumdan gelir gelmez doktora gittim menapozda olduğum için benim adetim oymuş rahim 2,4 mm çıktı ilaca başladım

Bu sorunuza cevap bulabildiniz mi ? Bende de aynı sorun var. Hatta ben de artarak devam ediyor. Ve normal olduğunu söyledi doktor. Size bişey demişler miydi
Z Zaza74 ve nilya1903 nilya1903 bence kegel egzersizleri gibi bişey denemelisiniz faydası olacağını düşünüyorum

Hadi insallah guzel haberlerin olsun❤❤❤❤
Sağolasın canım valla aklım sende ve babanda ama Hergün taciz etmek istemediğimden yazmadım bugün.ayrıca iştah açıcı bişeyler alsana bu gidişat pek hoş durmuyor transfer zamanı halsiz güçsüz kalacaksın yapma nolur tedbirini al şimdiden bir dur de kilo vermeye yoksa vücudun alışacak istesende yiyemeyeceksin

Bendeki durumu çözdüm
Embriyo içimde ölüyor ve rahim ağzı açılıyor
Rahim ağzı açılınca havacıklar çıkıyor
Ardındanda kanama
Ama bu benim durumum

Gidenler Paylaşın deneyimlerinizi yahuu forumu didik didik ettim. Gerçekten her bilgi çok değerli hepimiz için :KK14:
Bende ondan yanayım
Ama malesef her kes aynı düşüncede değil
Bencilce davranmayın lütfen
Unutmayın her kes ilk denemede şansını yakalayamıyor

Bende ondan yanayım
Ama malesef her kes aynı düşüncede değil
Bencilce davranmayın lütfen
Unutmayın her kes ilk denemede şansını yakalayamıyor
Aynı fikirdeyim canım biz burda her detayı paylaşıp bilgi vermeye yeri geldiğinde yol göstermeye çalışıyoruz giden neden gizler anlamıyorum sanki gizleyenlerin embriyosunda gözümüz var.dua etmekten başka yaptığımız bişey yokki.inş olur diyoruz hiç tanımadan tanışmadan iyi dileklerde bulunuyoruz.Göz nazar diyorsanız yer gök dua üstüne arkadaşlar Allah’ın dediği olur.

Aynı fikirdeyim canım biz burda her detayı paylaşıp bilgi vermeye yeri geldiğinde yol göstermeye çalışıyoruz giden neden gizler anlamıyorum sanki gizleyenlerin embriyosunda gözümüz var.dua etmekten başka yaptığımız bişey yokki.inş olur diyoruz hiç tanımadan tanışmadan iyi dileklerde bulunuyoruz.Göz nazar diyorsanız yer gök dua üstüne arkadaşlar Allah’ın dediği olur.
Tam bir zirka yorumu👍👍Altına imzamı bırakıyorum 👍👍👍👍🥰🥰

Back